1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[Problem]Dashboard

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kiziorek, Wrzesień 15, 2011.

  1. Kiziorek

    Kiziorek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Od wczoraj mam problem z moją konsolą xbox360(zaznaczam iż, jest ona przerabiana a jej ixtreme to prawdopodobnie 1.5.1 ponieważ gry paczuje do Wave3) Nagrałem na płytke "Mortal Kombat" Po wcześniejszym przeleceniu .iso abgx'em. Nie wykazało żadnych błędów. Nagrałem na Verbatima z prędkością 2,4x. Wszystko miodzio, cacy, wsadzam płytke do napędu po czym wyświetla się info o updacie dashboardu. Jako, że nie przewidziałem konsekwencji tego czynu zaakceptowałem update. Gdzieś w środku, wywaliło info, że plyta nie może zostać przeczytana.Przyczyną tego było to, że zmieniłem Wave na 3. Ściągnąłem z kompa uptade ze strony microsoftu, wrzuciłem na pendrive'a i zainstalowałem ręcznie. Znów wszystko cacy, avatar stary jest, nowy dashboard też. Tyle, że problem tkwi w tym, że kiedy wsadzam płyte z przerobioną grą xbox czyta ją jako DVD... Wcześniej elegancko śmigały(na starszym dashboardzie) a teraz, na nowym nie mogę już sobie zagrać. Moje pytanie: Co w tej sytuacji zrobić? Dziękuję za odpowiedzi:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Jak bys poczytal forum to bys wiedział ze nowe update kasują przeróbkę, konsola do ponownej przeróbki
     
  4. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Poszukac na forum

    Sent from my LG-P500 using Tapatalk
     
  5. Kiziorek

    Kiziorek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @Brudsien czytałem, czytałem ale nic sensownego nie wyczytałem

    Orientują się panowie, czy jest możliwość takiego przerobienia konsoli aby czytała te lewe gry z Wave3? i jaki jest ew. koszt ponownej przeróbki?
     
  6. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Nic nie czytales, pelno jest przyklejonych tematow w odpowiednich dzialach

    Firmware napędów

    Po co ci gry z wave 3, nowa przerobka obsluguje juz nowe wave ale nie kazda gre uruchomisz np nie uruchomisz driver'a, GOW3
     
  7. Kiziorek

    Kiziorek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gry które miałem, nagrywałem własnie na wave3 i trochę ich jest. Nie chcę, żeby się zmarnowały....
     
  8. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    No fakt tragiczne sa te koszta piracenia, aż sie nie oplaca...
    Przecie jak przerobka obsługuje nowsze wave to i starsze takze, ale w nowej przeróbce nie bedziesz musial go zmieniac
     
  9. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    ... no ale ja bym poczekał aż wyjdzie LT+2.0.... jak nie grasz online to na jakiś czas będziesz maił spokój....a z tego co widze to nie grasz
     

Poleć forum