1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem dc3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dworzec, Kwiecień 10, 2013.

  1. dworzec

    dworzec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam mam dance central 3 orginal zwiesza po wybraniu wykonawcy podmienialem juz kilka patchy i nic pomocy
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Wyczysc pamiec podreczna sproboj bez patche.
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Pobierz grę z innego źródła.
     
  5. dworzec

    dworzec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Konsola rgh lt bez przerobki?
     
  7. dworzec

    dworzec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    konsola rgh przerobiona
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Poczytaj na zagranicznym forum tam rozwiazali ten problem z dc3 oraz 2. Zapewne wersja gry nie zgodna z patchem innego pomyslu nie ma. Co dziennie widze temat z dc3 ahh

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. Traffic

    Traffic ɹoʇɐɹǝpoW Członek Załogi Moderator XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    242
    Polubienia:
    62
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Instrukcja:
    1. Rozpakuj grę do xex
    2. Zastąp pliki gry, tymi które znajdują się w patch'u
    3. Wgraj grę na XBOX'a
    4. Tańcz :D

    Patche:
    Dance Central 2 - LINK
    Dance Central 3 - LINK

    Obydwa sprawdzone, działają. (dla DC3 MediaID = 2BE86B86)
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Damik ja bym to nawet przykleil za czesto o to pytaja

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  11. dworzec

    dworzec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    rozpakowanie gier

    witam w jaki sposob rozpakowac gre i jakim programem do formatu xex
     
  12. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Iso do XEX'a programem: eXiso
     
  13. dworzec

    dworzec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    brakujace biblioteki

    pomocy gdzie wkleic plik mscomctl.ocx aby uruchomic exiso
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Do system lub katalog z programem

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  15. dworzec

    dworzec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    pamiec podreczna

    witam wszystkich problem jak wyczyscic pamiec podreczna konsoli rgh
     
  16. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Po co ja czyścić. Co chcesz wyczyścić fsd czy pamięć nxe?

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum