1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem - DEMO gry Dante's Inferno

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Alex83, Grudzień 30, 2009.

  1. Alex83

    Alex83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Otóż problem jest błachy. Nie wiem jak sprawić, aby to demo działało :(.

    DEMO pobrałem z tego postu: http://xboxforum.pl/rapidshare-f57/x360-demos-%5Bdema-na-x360%5D-zakaz-postow-bez-linkow-397-7.html#post301512

    Tak wygląda folder po nagraniu na płytę.
    [​IMG]


    Płytę nagrałem tak, jak każdą z demkiem. I nie wiem czemu nie działa. Płytę zostawiłem z niezamkniętą sesją, bo będę dogrywać na nią dema innych gier. Jest to płyta DVD+R DL. Może jakieś sugestie, co robię źle?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. no1safe

    no1safe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Brakuje jednego folderu
    X:\Content\0000000000000000\454188D1\00080000

    Poza tym - nie marnuj płyt DL na demo. Wystarczy nagrać je na "zwykłe" DVD.
     
  4. Alex83

    Alex83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki wielkie! :) O tym nie pomyślałem. Zaraz wypróbuję.

    A tak btw, to wolę mieć jedną płytę DL z dużą ilością dem, niż kilkanaście walających się płyt DVD. Zresztą na dema nie używam jakichś markowych płyt, więc nie ma sensu oszczędzać jeszcze bardziej.
     
  5. p0g

    p0g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    heh 1 plyta dl to 2 plyty dvd a nie kilkanascie
     
  6. wodzuzrw

    wodzuzrw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    ja mam nagrane właśnie z taką ścieżką jaką podał no1safe, ale niestety mi nie śmiga. co może być nie tak?? nagrywam jako zwykłą płytę z danymi.
    Płyty jakich użyłem to DVD+R Tesco oraz DVD-R TDK i Verbatim. Niestety żadnej nie czyta...

    Potrzebuję Waszej Pomocy !! !! !!
     
  7. lXBOXl360l

    lXBOXl360l Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    napewno masz tyle folderów?
    X:\Content\0000000000000000\454188D1\00080000\TWOJA GRA
     
  8. wodzuzrw

    wodzuzrw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    mam wszystkie te foldery, dokładnie sprawdzałem wszystkie ich nazwy (ile zer itd.), nazwa pliku bez spacji. co jest nie tak?? czy może dlatego że mam zbanowaną konsolę ??
     
  9. elamigos

    elamigos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Oczywiscie bez spacji. To forum dodaje spacje.
     
  10. wodzuzrw

    wodzuzrw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    jak na razie nic nie dało rezultatu. demo nie działa.
    moja dokładna ścieżka:
    E:\content\0000000000000000\454188D1\00080000\PLIK

    a może plik demówki powinien mieć jakieś rozszerzenie??
    aha, mam X Elite i bana. Może o to chodzi ??
     
  11. no1safe

    no1safe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A gdzie tego dema szukasz? Bo płyta powinna być przez Xa pokazana jako dysk z różnymi materiałami (czy coś w tym stylu), a grę uruchamiasz z biblioteki gier.
     
  12. fiedzio

    fiedzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zajęczniki
    A mogę mieć kilka gier demo na jednej dvd? I konsola to odczyta?
     
  13. wodzuzrw

    wodzuzrw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Płyty w ogóle nie czyta. Nie mam napisu "Dysk z wieloma materiałami" czy coś takiego, tylko "Otwórz napęd". Przez bibliotekę gier też nic nie pokazuje.

    Fiedzio >> z tego co wiem to tak.
     
  14. axe95

    axe95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Suszec
    Można nagrywać ale tak ma to wyglądać content\00008000 nie wiem ile dokładnie zer ma być i później folder z gier wrzucasz. Wejdź do biblioteki gier i daj wszystkie gry bo też tak miałem z nfs most wanted że niby nie było tej gry a dałem wszystkie gry i wszystko działało.
     
  15. wodzuzrw

    wodzuzrw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    sprawdzałem wszędzie gdzie tylko możliwe i nigdzie mi nie wyświetla, ani w pełnych, ani w demach. nadal nic. Nie mam pojęcia co jeszcze może być źle. Pomóżcie.
     
  16. Shodan155

    Shodan155 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    161
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Olkusz
    1. Zrób folder o nazwie "Content".
    2. Następnie zrób folder o wdzięcznej nazwie "0000000000000000".
    3. Otwórz archiwum z grą, powinien być tam folder 4D5787DE lub 4E4D87E6 lub podobny, ale z podfolderem 00080000.
    4. Skopiuj ten folder z archiwum do folderu "00000...".
    5. Wypal płytkę z jak najmniejszą prędkością, sesji nie musisz zamykać, możesz wtedy dograć inne demka.

    Triale z Live także nagrywamy do folderu "0000..." ale mają taką strukturę:
    58410865 następnie podfolder 000D0000

    tak to ma wyglądać (przykład!) :

    C:\Documents and Settings\xxxx\Pulpit\Content\0000000000000000\465987DD\00080000

    chodzi tylko o sam ciąg od Content (przy 465987DD jest spacja pomiędzy niewiem czemu ale ma być razem)
     
  17. wodzuzrw

    wodzuzrw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    UDAŁO SIĘ !!!
    Mój błąd istniał w ustawieniu trybu płyty, miałem na UDF/ISO, a jak zmieniłem na UDF poszło idealnie. Dzięki wszystkim za pomoc. Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum