1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem dotyczacy gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kipomek, Grudzień 8, 2010.

  1. Kipomek

    Kipomek Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    O tam OOOO ->
    witam. mam zamiar sciagnac ta gre : Konsole :: Call of Duty: Black Ops [PL] [PAL] [SZOPASQUAD]
    i mam w zwiazku z tym jakies pytania. czy ta wersje mam przerabiac abgx ?
    http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-do-gry-na-lt-73831.html
    http://xboxforum.pl/iso-f31/nagrywanie-obrazow-iso-windows-4.html

    mam LT+ , i czy WAVE4 360WavesPatcher jest to samo co abgx?

    czy jak sciagne ta konkretna gre, to musze postepowac zgodnie z instrukcjami zawartymi w powyzszych linkach?


    wyczytalem rowniez
    moze polecicie mi jakas inna wersje? bo gry przez neta z checia bym sprobowal, a jesznie nie rozpoczelem sciagania.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kipomek

    Kipomek Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    O tam OOOO ->
  4. Kipomek

    Kipomek Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    O tam OOOO ->
  5. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Możesz ściągnąć wersję od szopy , jest po polsku (napisy). LT+ obsługuje wszystkie wawy , więc nie ma problemu. U mnie działa. Nagrywasz jak każdą inną grę dotychczas. Gra nie ma zabezpieczeń AP2.5 więc nic nie trzeba majstrować . Wyfajerować i Play!!!
     
  6. Kipomek

    Kipomek Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    O tam OOOO ->
    tzn. tak jak w poradniku, gdzie zostal uzyty abgx? bo to bedzie moja 1 gra.
     
  7. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
  8. bezos

    bezos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie jestem nowy i mam problem kupiłem xboxa i chciałem zagrać na call of duty ściągnąłem z neta gierkę wypakowałem, przerobiłem z waw3 na waw 2 w programie 360 wawes patcher nagrałem w colonie cd z prędkością 2.4 plik dvd i gra sie załancza ale idzie do momenty skonczenia sie filmy a pożniej wyświetla sie czarny ekran pomóżcie co robić!!!!
    Gierke ściągnąłem z Call Of Duty: Black Ops (2010) PL.PAL.XBOX360-SZOPASQUAD *dla EXSite.pl*
     
Wczytywanie...

Poleć forum