1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem Dysk 120gb Hitachi

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez DJMazi, Październik 28, 2010.

  1. DJMazi

    DJMazi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Opole
    Dysk Hitachi 120 gb dziś podłączyłem dysk do pc-ta wykrył go za 1 razem chciałem wgrać patch do 1 gry Uruchomiłem Xplorer 360 i do HDD /Partition3/Cache/ wgrałem owy patch. Odłączyłem dysk poskręcałem do konsoli wkładam i co ?? nie ma dysku konsola go nie widzi :( załamałem się. Pomyślałem sobie że usunę ten plik i będzie działać ponownie all rozkręciłem ale nie poskutkowało proszę o POMOC !! Dodam że są normalnie wszystkie partycje i dysk ale konsola go nie widzi :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
  4. DJMazi

    DJMazi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Opole
    Dodam tylko ze to dysk orginalny z konsoli :(
     
  5. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Nie ma to znaczenia jaki dysk.
     
  6. DJMazi

    DJMazi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Opole
    Nie wiem może windows mi zmienił coś w tym dysku że nie mogę go zobaczyć może ktoś łopatologicznie mi pomoże co mam zrobić proszę !
     
  7. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Windows ci nic nie zmienił, tylko płyta główna (gigabyte'y to lubią) dodała obszar HPA przy rozruchu.
     
  8. DJMazi

    DJMazi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Opole
    UDAŁO SIĘ !! poczytałem zrobiłem jak w instrukcji PTK 2 i działa dysk ponownie :) nie powiem strachu się najadałem :) ale dziękuje jak ktoś będzie miał ten sam problem smiało może pisać doradzę co i jak zrobić :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum