1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem e64 po przeróbce

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Utyk, Grudzień 25, 2011.

  1. Utyk

    Utyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Siema.

    Jak wiecie wyszlo lt3 wiec postanowiłem przerobić swoja konsolkę metodą :

    http://xboxforum.pl/firmware-napedo...-liteon-ixtreme-1-91-jungleflasher-98709.html

    Wgranie org firmware poszło bez zarzutu. Lecz po wgraniu firmware ltv3 coś poszło nie tak i po włączeniu konsoli przez 30s nie ma nic później miły napis E64. Mam nadzieję że coś doradzicie. Nie jestem obiegany w tym temacie więc piszcie jakie informacje dodatkowe mam wam podać, bo szczerze mówiąc łapie mnie juz mała panika.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Jakimś cudem uporałem się z problemem. I tak mając wcześniej oryg. firmware próbowałem wrzucić lt v3. i jakimś cudem e64 zniknął czy była szansa cofnięcia do lt+2, czy wgrany został ltv3 ?Pytanie dość idiotyczne, ale sam nie wierzę co udało mi się zrobić.

    P.S. spoofowany miałem lt v3 jc. A przeróbka jest gdyż dopalałem kopie nba 2k11
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    E64 pojawia się gdy fw w napędzie jest źle wgrane lub go wogole nie ma. Reflash załatwił problem

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
  4. Utyk

    Utyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    No tak :)
    Ale przy próbach flashu wyskakiwało "Write verify filed !" :) a mimo to się wgrało . Magia świat...
     
  5. RuNNer

    RuNNer Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
  6. Utyk

    Utyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Co do czego ?

    Wytłumaczcie mi jakim cudem mam wgraną przeróbkę skoro wyskakiwało failed. I czy warto jeszcze raz dla pewności przerobić.
     
  7. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Skoro wszystko działa jak należy to po co robić sobie jeszcze więcej zachodu? ; )
     
  8. Killjoy

    Killjoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    446
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    eee. coś popsułeś, wydrukuj sobie tutorial i krok po kroku :) albo ćwicz refleks z wyciąganiem i wkładaniem wtyczki - jak zwróci 0x72 musi być dobrze :)
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Witam
    Wczoraj było wszystko ok (komp się nie zawieszał, JungleFlasher wykrywał napęd).


    1.Gdy włączam konsolę bez napędu to w TV jest ok.
    2.Gdy podłączam Sata do napędu od konsoli to w TV e64.
    3.Gdy podłączam napęd do komputera, komputer zawiesza się/nie włącza się.
    4.W BIOSIE nie wykrywa napędu (wcześniej był wykrywany jako Lite-On 02510C).

    POzdrawiam
     
  10. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Wrzuć mu flasha w DosFlash.
     
  11. klekotpl

    klekotpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    torun
  12. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak się nazywa plik który wgrywasz? Coś mam wrażenie że wgrywasz lt3.0 dla benq.
     
Wczytywanie...

Poleć forum