1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem FH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez barcyc, Listopad 5, 2012.

  1. barcyc

    barcyc Banned

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.
    Nagrałem Forzę Horizon pod lt 2.0
    Zmieniłem topologie na 2.0, wszystko tak jak w poradniku na tej stronie, zaktualizowałem dasha do 15574 . Chcę odpalić grę, ale po chwili zaraz się wyłącza, tak jakby wcale tej gry nie czytało, w menu xboxa nie widać co jest na płycie. Co mam zrobić?
    Płyta Sony DVD +R DL
    Forza Horizon X360CLUB - czytałem, że działa elegancko, mi nie chce :<
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
  4. Coller22

    Coller22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    472
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Konin
    A gierka była wypalana zwykła nagrywarką czy Liteon ihas 124-xx B ?
    Jeżeli zwykła to masz już odpowiedź a jeżeli liteon i nie działa to może coś z obrazem ? taka moja sugestia.
    Albo wgrać Lt 3.0 jak użytkownik wyżej sugeruje ;p
     
  5. barcyc

    barcyc Banned

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Przecież można nagrywać normalną nagrywarką ...
     
  6. Mata10

    Mata10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Banino (za Gdańskiem)
    Albo usunęło przróbkę, przez wgranie nowego Dasha ;)
     
  7. barcyc

    barcyc Banned

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale inne piratki działają :> wgrywałem z pendrive
     
Wczytywanie...

Poleć forum