1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem Fifa 10

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Windowmaker, Grudzień 5, 2009.

  1. Windowmaker

    Windowmaker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    Zakupilem dzisiaj konsole xbox 360 elite z gra fifa 10 i jedno mnie denerwuje czy wy tez macie spadki fpsow przy rzutach wolnych kornerach wykopie pilki od bramkarza i na replayach ??? to sa dosyc duze skoki ???? pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    ta gra to oryginal czy sam nagrywales?
     
  4. Windowmaker

    Windowmaker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    orginal dolaczona do gryrazem z forza motorsport 3 konsole mam kilka godzin:)
     
  5. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    a forza normalnie dziala?
     
  6. Windowmaker

    Windowmaker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    forza tak tylko repleye zwalniaja ale czytalem ze to normalnie 30 fpsow a ma to znaczenie moze z odswiezaniem ekranu ?? bo za chiny nie umiem ustawic 60 hz wykrywa mi tylko 1080i 50hz ...i wierzcie mi ta fifa naprawde wkurza....
     
  7. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    nowa konsola i takie problemy stwarza. dziwne. nie spotkalem sie z tym, ale przeszukam neta i moze cos znajde

    Spadki FPS nie mogą być spowodowane TV więc jest to dość dziwny problem a spróbuj postawić Xboxa z dala od jakichkolwiek ścian szaf itp aby miał bardzo dużo wolnej przestrzeni i powietrza ale niech leży poziomo a pod gumki od spodu daj korki po butelkach aby od na dole był przepływ powietrza.
    Najlepiej do tego miej otwarte okno by w pomieszczeniu było dość chłodno

    poczytaj: http://peb.pl/microsoft/632422-xbox360-dziwny-problem.html i to http://forum.pspoland.pl/viewtopic.php?f=65&t=54155&start=0
     
  8. Windowmaker

    Windowmaker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    bardzo bym prosil:) o poszukanie choc sam szukalem.....mial ktos z fifa taki problem ? bo moze sie okazac ze to wadliwa fifa albo xbox
     
  9. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    kolego dalem ci linki wyzej. przeczytaj. jak pomoglem podziekuj :)
     
  10. Windowmaker

    Windowmaker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    tak samo tnie mi sie niemilosiernie intro jak wchodza na mecz zawodnicy.... ale gra jest plynna.....
     
  11. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    czytales te linki wogole? moze konsola nie ma powietrza. dusi sie poprostu. gdzie ona stoi?
     
  12. Windowmaker

    Windowmaker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    tak czytalem w odosobnieniu stoi jest powietrze i nic..... lezy na kapslach
     
  13. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    pamietam ze kolesie wystawiali ja na jakis czas za okno na balkon by sie przewietrzyla. 30 lub godzina starczy. probuj co sie da. a jesli nic z tego to do serwisu bo pewnie masz gwarancje
     
  14. Windowmaker

    Windowmaker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    zobaczymy ale jakos nie wyglada mi to dobrze:) jakby ktos mial inne pomysly czekam a tak apropo niby jak mam ja zareklamowac? powiedziec ze mi tnie fifa na cut-scenkach ?:>
     
  15. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    poszukam jeszcze w necie. coz tak reklamuj. ze konsola jest nowka a gry oryginalne bez rysek tna sie :D
     
  16. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    a zainstalowałeś grę na dysk?
     
  17. Windowmaker

    Windowmaker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    tak zainstalowana a moze mi ktos powiedziec kto ma xboxa i fife czy mu sie tak dzieje czy plynnosc gry ma taka sama w grze jak i przy wykonywaniui tych kornerow cut scenkach ??? bo musze wiedziec czy reklamowac to
     
  18. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wg mnie reklamuj. Ja mam Fifę i nie zwalnia mi nic... Słyszałem, że niektóre Jaspery mają ten problem...
     
  19. Diuran

    Diuran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skawina
    ja mam podobny problem w fifie 09, oryginalna, ale te spadki fps są prawie nie wyczuwalne:D, i tylko wtedy jak bramkarz wykopuje z "piątki", albo normalnie, i tylko wtedy gdy pilka jest wysoko, i mnie wiecej na srodku boiska:D, nie wiem ale to jest prawie niewyczuwalne
     
  20. Draptol787

    Draptol787 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    u mnie w 09 też tak było (jasperek) ale tylko raz jedyny jak mój kotek(dodam że to kot norweski leśny) położył się na konsolce bo mu było wygodnie a ja nie zauwazyłem :) to sie przycieło jak strzeliłem zawodnikiem gola, moim zdaniem te przycinki u Ciebie są winą ciepła albo jakiegoś złego lutu który raz dobrze przewodzi a raz ***nie i nie wyrabia poprostu
     
Wczytywanie...

Poleć forum