1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[problem] fifa 15

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez LuKx7, Październik 12, 2014.

  1. LuKx7

    LuKx7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Witam,

    Mam problem z moją grą - FIFĄ 15. Wczoraj nagrałem płytkę IHASem za pomocą programu ImgBurn. Niestety bez weryfikacji, ani nie przepuściłem pliku przez abx360 - nie miałem czasu. Podczas gry wyskakiwał mi komunikat, abym przetarł płytę ściereczką (w trybie szybki mecz nie było problemu). Postanowiłem zainstalować ją na dysku (powiodło się), lecz później miałem problem z komunikatem dotyczącym autoryzacji dysku. Nagrałem na pendrive pusty dźwięk i odpaliłem go w tle. Problem znikł, ale nie na długo, po jakimś czasie gry (około godziny) powtarza się komunikat o autoryzacji dysku. W czym może leżeć problem ? Powinienem nagrać grę od nowa ?

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Ja bym nagrał od nowa i nie pomijał żadnego kroku .. Albo masz czas albo tracisz płytkę zazwyczaj
     
  4. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    w ihasu masz wgrane lt maxxx ? bo nie wydaje mi się, tak jak byś nagrywał truance....
     
  5. LuKx7

    LuKx7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli chodzi o jakieś ustawienia to wszystko mam poprawnie skonfigurowane. Nie jest to moja pierwsza gra, którą nagrałem. Tego samego dnia wypaliłem również inną gierkę, która chodzi bez problemu. Tylko z FIFĄ jest problem. Spróbuję nagrać inną wersję gry na nową płytę.
     
  6. Nemezis30

    Nemezis30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    258
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To jaki ty masz rev tej nagrywarki lub jaki to ihas?
     
  7. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    LOL? Przepuszczaj dla pewności chyba że chcesz dalej marnować płyty.
     
Wczytywanie...

Poleć forum