1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem Fifa13

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez wielkitobi44, Październik 4, 2012.

  1. wielkitobi44

    wielkitobi44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2012
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nidzica
    Witam , mam taki jeden problem z fifa13 więc tak ściągnąłem sobie tą fife i jak nagrywam ją to wypaliło mi 100% a powinno 2x 100% właśnie przy pierwszym wypaleniu wyskoczył jakiś błąd dosłownie na 3 litery .... jak wkładam ją do konsoli nie wyskakuje mi błąd tylko że " proszę zaktualizować swoją konsolę i tdl. I teraz tak czy to powinno tak być czy fifa 13 wymaga nową aktualizacje bo jak zaktualizuje to zapewne usunie mi się przeróbka .... mam lt 3.0 inne gry na lt 3.0 mi chodzą tak jak gow3 wiedzmin2 itdl. Nie wiem co zrobić ... Proszę Mi pomóc. Mam nagrywarkę philips ale nie miałem z nią problemów nagrywałem już nią wiele gier pomocy ... jak przy drugim podejściu do wypalania wywalił mi błąd przy 47 % ... Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PRZYLEPIACZEK

    PRZYLEPIACZEK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Września
    oj kolego ,tylko ihasem nagrasz grę 1:1 ,na innych nagrywarkach zawsze będzie wywalał bląd.ihas daje kopie w 100% ,można nawet w sieci gra
     
  4. wielkitobi44

    wielkitobi44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2012
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nidzica
    ale czy jak zaktualizuje konsolę to czy mi usunie przeróbkę ?
     
  5. __FRIX__

    __FRIX__ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Frydek, Katowice, Poland
    Nie.
     
    1 osoba to lubi.
  6. wielkitobi44

    wielkitobi44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2012
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nidzica
    Dobra zadziałało ... Dzięki a teraz jeszcze jedno pytanie czy jak podłączę do neta to jest ryzyko że dostanie bana ? bo bym chciał sobie pograć w tą fife przez online.
     
  7. wirszews

    wirszews Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radzymin
    ryzyko zawsze jest, w końcu masz przeróbkę LT a na dodatek nie grasz na kopi 1;1.
    Druga kwestia że dawno chyba MS nie banował, co nie znaczy ze nie zrobi nam np na święta niespodzianki:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum