1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem flash liteon v1

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez buKKa, Listopad 1, 2010.

  1. buKKa

    buKKa Banned

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Drodzy państwo mam problem.
    a dokładniej za żadne skarby nie dam rady sczytać tego dvdkey'a(wyskakuje mi błąd pod tytułem "Serial Data is Bad")
    nie da się również tego kroku wykonać z poziomu dosa Dvdkey'em
    Napęd to lite-on v1
    wykonuję wszystko według tutka
    jakie jest prawdopodobieństwo tego że napęd jest trefny albo uszkodzony(nowo kupiony xbox)
    proszę o jakieś rady
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    zdarza się że jest 'oporny' , sam miałem take przypadki.
    Trzeba zrobić MRA
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    ja obstawiam zle zrobione spear. pamietasz o tacce do polowy?
     
  5. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    no wlasnie, masz robionego speara czy kupiony ?
     
  6. buKKa

    buKKa Banned

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zrobiony, tacka do połowy, ona się sama wsuwa jak podłączamy napięcie
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    masz dac tacke do połowy a potem wyłączyć i włączyć napęd - tacka ma pozostać do połowy
    a ty piszesz że sie wsuwa sama - czyli źle robisz,[nie właczaj przyciskiem w konsoli tylko poprzez
    zasilanie napędu ,kabelkiem z białą wtyczką].
     
  8. buKKa

    buKKa Banned

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ok zobaczymy czy coś zmieni
     
  9. buKKa

    buKKa Banned

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nic nie dało więc koniec zabawy z tym xbox idzie do serwisu niech oni robia
     
Wczytywanie...

Poleć forum