1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem Forza 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jarek TchĂłrzewski, Sierpień 15, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Jarek TchĂłrzewski

    Jarek TchĂłrzewski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam oryginalną forze na 2 płytach, obie zainstalowane. konsola to x360 elite 120 gb nie przerobiony.
    "kariera" działa normalnie ale jak wybieram opcję szybka gra to przy ładowaniu toru konsola zawsze się zawiesza? czym może to być spowodowane? jak rozwiązać ten problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. patry

    patry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a inne gry też się zawieszają czy tylko ta?
     
  4. przemo555

    przemo555 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Też kieyś miałem taki problem. Mniej więcej co drugie uruchomienie wyścigu kończyło sie zawieszeniem konsoli. Potem kupiłem wersje ultimate edition i nie było problemu. Bawiłeś się z ustawieniami wieloekranowymi zeby oddalic widok zza kierownicy? Czytałem, że to może powodować ten problem.
     
  5. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    usuń z HDD konsoli i zainstaluj jeszcze raz, może to pomoże
     
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Przeczyść pamięć podręczną :)
     
  7. Kubaszej

    Kubaszej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Spróbuj usunąć z dysku i grać na samej płycie. Może to pomoże
     
  8. Jarek TchĂłrzewski

    Jarek TchĂłrzewski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wielkie dzięki, ponowna instalacja zadziałała ;)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum