1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem Forza Horizon ISO abgx360

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez LISTI, Marzec 12, 2013.

  1. LISTI

    LISTI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,
    mam problem z przepuszczeniem gry "Forza Horizon" przez abgx360. Jeśli dodałem temat w złym dziale, to przepraszam i proszę o przeniesienie.
    No więc ściągnąłem Forzę Horizon w wersji Region Free jakiś czas temu. Dziś zakupiłem płytę no i postanowiłem to nagrać i pograć. Niestety, przy abgx360 wywala mi taki błąd:

    [​IMG]

    Rozumiecie, jestem zielony i boję się stracić płytki. Gry nagrywam zgodnie z poradnikiem na waszej stronie i z tego co rozumiem, koniecznością jest przepuszczenie przez abgx360. Do tej pory nie było problemów, lecz dziś takowy mi się przytrafił. O co może chodzić? Mogę spokojnie nagrać czy może poszukać innej wersji?
    Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi :).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Abgx nie ma dostępu do pliku lub folderu klikasz prawym na plik iso lub folder w którym znajduje się iso właściwości i odznaczasz opcję tylko do odczytu,potem sprawdź dla pewności abgx'em jeśli nie ma bledu nagrywasz oczywiście mowa tu o lt3.0
     
  4. LISTI

    LISTI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A przy nagraniu ustawić ponownie opcję tylko do odczytu, czy może zostać bez tego?
     
  5. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    A autofix level 3 wlaczony w abgx? To restart zrob i wylacz utorent itd co moze z pliku korzystac
     
    1 osoba to lubi.
  6. LISTI

    LISTI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Włączyłem poziom trzeci i przeszło bez problemów.
     
  7. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    To bez znaczenia jak już dograłes brakujące pliki to możesz nagrywać , ta opcja blokuje nadpisanie plików a abgx musiał dograć jakieś pliki żeby Ci działało na lt3.0 (bo taka przeróbkę masz prawda ?)a nie mógł dograć i nadpisac do plików bo miałeś zabezpieczone przez zapisem
     
    1 osoba to lubi.
  8. LISTI

    LISTI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak, mam LT 3.0. Dzięki za pomoc :)
     
  9. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Proszę bardzo ,po to jest forum
     
Wczytywanie...

Poleć forum