1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem forza motorsport 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Saiyan, Luty 17, 2010.

  1. Saiyan

    Saiyan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam stworzyłem nowy temat bo nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie....
    Otóż mam problem z instalacja drugiej płyty gry FM 3....
    Zainstalowałem grę i śmiga bez problemu... tylko problem w tym że nie mogę zainstalować drugiej płyty a mianowicie instalowaniu plyty piszę żeby zmienić CD 1 na CD 2.... wszystko ok ale jak po zainstalowaniu CD 2 piszę żeby zmienić z powrotem CD 2 na CD 1 pojawia się problem... wkładam CD 1 do napędu i nic się nie dzieje wyskakuje po chwili powiadomienie żeby włożyć CD do napędu... otwierałem jeszcze raz napęd i zamykałem i dalej nic... może już ktoś się spotkał z takim problemem i wie jak sobie z nim poradzić był bym wdzięczny za pomoc..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    Ja sie spotkalem.
    Nie instalowales przypadkiem tej drugiej plyty z dasha ?
     
  4. Saiyan

    Saiyan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No tak zrobiłem.... ale właśnie usunąłem grę z dysku i odpaliłem z płyty wtedy wybrałem zainstaluj dysk 2 i coś się ruszyło.... za moment napiszę czy taka instalacja dała rezultat...
     
  5. trykosz

    trykosz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    270
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    Usuń forzę z dysku. Włóż płytę 1 i zainstaluj z poziomu gry płytę nr 2. Powinno śmigać.
     
  6. Saiyan

    Saiyan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak właśnie zrobiłem i wszystko się udało... teraz instaluje z powrotem na dysk... mogłem tak zrobić zanim utworzyłem nowy temat(ale może post przyda się innym użytkownikom) z góry dziękuje za błyskawiczna odpowiedz i pozdrawiam ;]
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    CD 2 instaluje się z poziomu gry :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum