1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem FSD CRASH

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez brook1234, Wrzesień 24, 2012.

  1. brook1234

    brook1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam odpaliłem dzis konsolke i cały czas pisze fsd crash(Frestyle Dash Crashed, what would you like to do? i jak daje restart fsd to cały czas wkólko co się stało

    Na przyszłość staraj się precyzować konkretniej swoje problemy żeby nie trzeba się jeszcze było dopytywać co i jak.
    pierwszy post musi opisywać cały problem tak, żeby nikt nie musiał się domyślać czy dopytywać o co tak naprawdę chodzi
    ~z0nk31
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Neski

    Neski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Witaj. To tak jak byś napisał " wyszedłem dzisiaj z domu i się wy.. wywróciłem, co mogło być przyczyną?".

    1. RGH/JTAG?
    2. Grzebałeś coś w sofcie?, Rozłączałeś podłączałeś urządzenie na którym masz FSD?
    3. Aktualizowałeś do 3.0?

    IMO - skoro wywala ten sam error za każdym razem to musi być coś nie tak :)
    polecam od nowa zainstalować FSD - ewentualnie zgrać sobie ustawienia najpierw
     
  4. brook1234

    brook1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nic nie robiłem po prostu konsole odpaliłem i taki błąd (mam rgh) jak to zainstalowac jak zgrac ustawienia?? przez ftp nie da się połączyć
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. brook1234

    brook1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    to co było na dysku będzie nadal nie strace danych które tam były
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Na nowo tylko menu wgrasz, nie straciss nic

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  8. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska

    Alert Kosz

     
Wczytywanie...

Poleć forum