1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem Gears of War 2

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez KowalDobraRada, Marzec 1, 2009.

  1. KowalDobraRada

    KowalDobraRada Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taki problem ponieważ gdy przelazłem GoW i GoW2 i miałem dostać za pewne osiągnięcia 3 Postacie z 1 i gdy wchodze w osiągnięcia są odblokowane ale jak chce nimi zagrać nie mam ich w tej książecce .... PLIZ Help Co mam zrobić .! By zagrac Carmine z GoW w GoW2 ;(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Carmine Brother

    Carmine Brother Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja też mam taki problem .! Według mnie to niezgodność części gier np. Mam GoW Classic po Ang. i GoW2 po Pol. ( Pirat ) Ale też bardzo bym prosił o pomoc z tym gównianym problemem bo jednakże jak kolega z góry . Chce zagrać A.Carmine a nie tylko B.Carmine .!
     
  4. bloodlustattoo

    bloodlustattoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    kupic oryginal i wspomoc rozwoj gier?
     
  5. Carmine Brother

    Carmine Brother Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To żeś pomógł .! Wymiatasz ... a może ktoś inny wie co z tym zrobić .!
     
  6. furman11

    furman11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2008
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wschowa
    Też dorzucam się do pytania
     
  7. Carmine Brother

    Carmine Brother Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Najwyraźniej zostaje nam tylko tyle co ja powiedziałem .! ... W pierwszym poście tego tematu :( Ale to tylko moje przypuszczenia .!
     
  8. djpeterman

    djpeterman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja nawet nie wiedziałem że można grać Caramine:). Sprawdzałem i nie widzę takiej opcji! (mam polską, orginalną wrersję gry)
     
  9. KowalDobraRada

    KowalDobraRada Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale mu chodzi że w hordzie a fabularnie chyba się nie da a i nawiasem mówiąc to ta horda jest w GoW2
     
  10. dawid9450

    dawid9450 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Trzeba podłączyć się do xbox live też miałem to samo. Postacie odblokowały się po podłączeniu do live.
     
  11. Carmine Brother

    Carmine Brother Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wreszcie Oki THX Liva Będę miał za tydzien więc już nie moge się doczekać ale tak podsumowywując jest to tak , że gdy wbije na XBL to poprostu na Single Player już będą te Chary .?!
     
Wczytywanie...

Poleć forum