1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem Glitch Hack

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maciejpiecha, Styczeń 6, 2012.

  1. maciejpiecha

    maciejpiecha Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Jestem nowy, poczytałem "trochę" i znalazłem dobry tut jak zainstalowac Freestyle Dash i DashLaunch niestety w xexmenu nie widać HDD1. Jaka moze być tego przyczyna? Jest tylko USB0 i Flash :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ZiK

    ZiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    608
    Polubienia:
    46
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    0-34
    mozesz nie miec dysku ;)
     
  4. maciejpiecha

    maciejpiecha Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Haha dzięki, dysk jest 4gb, widoczny ze zwyklego poziomu konsoli :) jakieś inne porady?
     
  5. dzemik2009

    dzemik2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    POLSKA
    to nie dysk tylko pamięć w konsoli :)
     
  6. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    xexmenu nie obsługuje wogóle pamięci wew. 4GB w slimie. Widać ją tylko w najnowszym freestyledashu i jako IntMu a nie HDD1
     
  7. Quato

    Quato Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    xex menu pewnie to widzi jako flash
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Xex menu nie obsluguje wew 4 gb slima. Przeciez boby napisal wyzej

    Wysłano z GT-I5700 z użyciem Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum