1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem Gra sie zacina kiedy chce.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Damian Slowmoney, Sierpień 30, 2011.

  1. Damian Slowmoney

    Damian Slowmoney Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, ostatnio nagrałem na płytke gierke Red Dead Redemption wszystko zrobiłem dobrze, uruchomiłem gre pograłem chwilke i nagle coś sie zacieło gry jechałem koniem i stanął nagle w miejscu nie mogłem sie ruszać na boki mogłem tylko zejść z konia ale nic więcej jak włączałem menu to niby sie włączało ale napisy sie nie wyświetlały więc nie widziałem co jest gdzie. wyłączyłem gierke i włączyłem jeszcze raz i teraz mam tak samo cały czas pochodze troszke z 3min i jak włącze menu to znów to samo nie widze liter i wtedy wiem ze znow zaczyna sie coś dziać :/ usuwałem Cashe - też nie pomogło, myślałem o aktualizacji gry, możliwe że to by pomogło lecz boje się to zrobić z powodu bana :/ możecie coś doradzić bo wszystkie inne gierki mi działają tylko akurat ta nie działa a tak sie nią jarałem :/ z góry dzięki!
    Nie wiem jaką mam przeróbke Xboxa wiem tylko ze mam Elite 120GB.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lukanio913@wp.pl

    lukanio913@wp.pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białaczów
  4. tactlessczak28

    tactlessczak28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    132
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zainstaluj aktualizacje rdr poprzez pendriva
    Pzdr.
     
  5. Damian Slowmoney

    Damian Slowmoney Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Próbowałem instalowac gre na dysk ale pisało ze sie nie da i żebym sprawdził czy płyta nie jest porysowana albo ubrudzona.
    sproboje z ta aktualizacja na pen drive jak mi sie uda to tu wrócę i podziękuje :)!
     
  6. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Bo zapewne zmasakrowana płyta lub kłopoty z laserem. Podstawowym błędem użytkowników konsoli jest ruszanie jej podczas czytania płyty
     
  7. lukanio913@wp.pl

    lukanio913@wp.pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białaczów
  8. Damian Slowmoney

    Damian Slowmoney Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płytke obczajałem jest w idealnym stanie, jak aktualizacja nie pomoże to sproboje jeszcze raz nagrac płytke bo mogło się coś źle nagrać kumpel mi tak doradził.
    inne gierki działają (fable 3, dirt 3 itd.)
     
  9. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    nagraj z prędkością 2,4 bo pewnie nagrywałeś na max prędkości ;D
     
  10. Damian Slowmoney

    Damian Slowmoney Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    hmm nagraj jeszcze raz mi sie ścinała gra jak nagrałem ją z prędkością x8 może u ciebie coś poszło nie tak...
     
  12. RaFeKkG

    RaFeKkG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kołobrzeg
    Nie nagrywaj jeszcze raz!!POCZEKAJ!!Z tego co napisales wnioskuje ze pobrales gre z internetu.Poszukaj innej wstawki tej gry(od innej grupy)i wtedy nagraj!powinno byc dobrze.Pozdrawiam
     
  13. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    o tym nie pomyślałem up możesz mieć racje
     
  14. RaFeKkG

    RaFeKkG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kołobrzeg
    Daj znac czy podziałało
     
  15. Damian Slowmoney

    Damian Slowmoney Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem płytke jeszcze raz na wszelki wypadek z mniejszą prędkością x2, i myślałem że będzie dobrze ale jednak po dłuższym czasie gry stało sie to samo. nie wiem co już robić chyba se odpuszczę tą gierke :)
     
  16. Damian Slowmoney

    Damian Slowmoney Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @RaFeKkG
    masz racje też o tym myślałem i tak zrobie niestety zmarnowałem już 2 płytki ale jutro se dokupie i sciagne od kogos innego. Dzięki!
     
  17. RaFeKkG

    RaFeKkG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kołobrzeg
    Moge miec racje;P A Ty mogles posluchac mnie odrazu ehh:p zycze powodzenia w walce z RDR.Pozdrawiam
     
  18. SingByBlaster

    SingByBlaster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kup orginal napewno zadziala:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum