1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem GTA 5 działa tylko multi ...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bartas1513, Styczeń 3, 2014.

  1. bartas1513

    bartas1513 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam gta 5 2 płyty przekonwertowane przez iso2god, są w jednym folderze, i multi <disc 2> działa, ale disc 1, pisze abym przeczyścił płytę itp .., może ktoś pomóc ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    DVD1 do XEX i folder 545408A7 z folderu content wrzucasz na dysk konsoli do Content \ 0000000000000000.
    DVD2 do GOD i wrzucasz na dysk konsoli do katalogu z grami.
    Potem odblokowujesz content w XM360 i grasz.
     
  4. bartas1513

    bartas1513 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam dysk zewnętrzny tylko podłączony, i dużo jaśniej bym prosił :p
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Przerabianie do XEX/GOD - Punkt 5. - http://xboxforum.pl/artykuly-196/jtag-i-rgh-poradnik-uzytkownika-v1-8-a-145552/
    DVD1 do XEX.
    DVD2 do GOD.
    Po przerobieniu DVD1 i wejściu w ten folder gdzie masz przekonwertowane do XEX, będziesz miał folder content (w nim 16x0 \ 545408A7 itd.) skopiuj ten folder na dysk zewnętrzny.
    Potem DVD2 kopiujesz na ten dysk do katalogu z grami i odpalasz.
    Jak będzie wywalał komunikat, że musisz mieć profil sieciowy to w DashLaunchu włączasz fakelive.
    Jak z tym nie zadziała to trzeba inaczej kombinować, ale najpierw zrób tak jak ci napisałem.
     
  6. bartas1513

    bartas1513 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie działa, a w dashlaunchu jak mam włączyć fake live?
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Ściągasz DashLauncha, jeżeli nie masz:
    DashLaunch 3.10 - DashLaunch - RealModScene
    Rozpakowujesz i wrzucasz na pendrive / dysk konsoli. Potem przez File Managera odpalasz plik default.xex z folderu Installer.
    Następnie przechodzisz do zakładki Sieć i wybierasz fakelive i naciskasz A. Będziesz miał włączone.
    Potem klikasz RB, wybierasz pamięć na której masz obecny launch.ini i naciskasz X.
     
  8. bartas1513

    bartas1513 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nadusiłem zainstaluj dashlaunch i konsola się wyłączyła i nie działa fsd uruchamia sie normalny dash
     
  9. bartas1513

    bartas1513 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Musisz ustawić ścieżkę "default" do pliku startowego FSD "default.xex" czyli:
    Klikasz na Default (zakładka Ścieżki) i wskazujesz ścieżkę do tego pliku. Nie wiem gdzie masz wrzucone FSD, więc sprawdź na OnBoardMU / Hdd / Usb i wskaż plik default.xex w folderze FSD.
    Będzie śmigać.
     
  11. bartas1513

    bartas1513 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam to zrobić na normalnym dashu czy na pc czy jak? bo ten free style mi się nie uruchamia, a mam na dysk wrzucony, przedtem się normalnie włączał
     
  12. bartas1513

    bartas1513 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    może daj mi link do paczki jakieś, i wrzucę na dysk, żeby mi chociaż znowu działał ten freestyledash
     
  13. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Robisz to w DashLaunchu. Jeżeli nie odpala FSD to odpalasz program z Xexmenu.

    http://xboxforum.pl/artykuly-196/jtag-i-rgh-poradnik-uzytkownika-v1-8-a-145552/
    Punkt 2. - Instalacja FSD i DL.
    Tam masz paczkę, pobierasz i wrzucasz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum