1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem Gta 5 lt 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez emilk, Styczeń 22, 2014.

  1. emilk

    emilk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam nagrałem przed chwilą gta v na płyte wersja gotowa pod lt 2.0,nagrywana tym sposobem http://xboxforum.pl/artykuly-31/nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-2-0-a-125826/,mam najnowszego dasha aktualizowanego live na konsoli i oczywiscie wgrany title media najstarszy do gta v.Problem polega na tym wkladam plyte 1 i jest tylko graj teraz,nie ma obcji instaluj.dlaczego tak jest ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. emilk

    emilk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oki ale nie musialem przepuszczac obrazu przez abgx 360 ? Bo tego nie robilem wedlug poradnika nie jest to konieczne przy lt 2.0
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wystarczy, że zmienisz topologię i tyle. Ale jeżeli chcesz sprawdzić czy obraz nie jest zepsuty to możesz przepuścić przez niego.
     
  6. emilk

    emilk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Topologi nie zmienialem bo wersja gry lt 2.0.
    Mam problem z programem xbox image browser wybieram obraz i chce go doac pokazuje sie blad odmowa dostepu.
     
  7. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Musisz we właściwościach obrazu odznaczyć Tylko do odczytu. Wtedy tego błędu nie bedzie

    Wysłano z L710........ Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  8. emilk

    emilk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki działa ta metoda.

    EDIT:

    Już trace powoli nadzieje ze uruchomie gta wgralem content dalej ****,wkladam plyte zrobi sie czarny ekran,naped chwile pomiesza i komunikat nieprawidlowy dysk POMOCY !

    Edytuj posty - nie pisz jeden pod drugim - #Jabar
    sorka wygodniej mi pisac posta pod postem bede sie staral edytowac,tylko nie usuwajcie mi tematu,bho juz pare razy tak mialem.

    Czy musi byc koniecznie plyta numer 1 w napedzie czy moge w jakis sposob zainstalowac metoda content z pendriva ?
    Zapomnialem ze z plyty 2 sie odpala,a 2 jeszcze nie nagrana jaki noob zemnie :p
    Plyta 2 nagrana lecz ten sam blad,z tym ze jest opcja instalacji i zobaczymy czy po instalacji 2 plyty pojdzie grac.

    Niestety po instalacji drogiej plyty dalej tak samo blad nierozpoznany dysk,skonczyly mi sie pomysly jak to uruchomic,Panowie jak to uruchomic ?
     
  9. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  10. emilk

    emilk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale mi to nie dziala,zrobilem wszystko dokladnie tak samo i nie wiem co jest grane,wkladam plyte 2 zrobi sie czarny ekran naped zamieli chwile i blad nieznany dysk.Co to moze byc ?Help!

    EDIT:

    Nawet zainstalowalem ta plyte 2 ale dlaczego nie chce sie uruchomic gra ?!

    Widzę ,że nadal nie stosujesz się do regulaminu, i nie edytujesz swoich postów.
    Pamiętaj, gdy osiągniesz 10ptk, to pożegnasz się z forum... - #Jabar
     
  11. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  12. emilk

    emilk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No sprobuje,najwyzej zmarnuje kolejne 5 zl.
     
  13. jary84

    jary84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Andrychów
    Jest gdzieś w necie na pewnym forum temat o ustawieniach img burna do nagrywania xgd3! Też tak miałem że inne gry chodziły na każdej konsoli a Gta i bf 4 nie ruszały! Dobrze poszukaj! Mi pomógł tamten poradnik! Jakby co mam nagrywarke ihas!

    Pomogłem? Daj przydatne! Dziękuje!
     
Wczytywanie...

Poleć forum