1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[Problem] GTA SAN ANDREAS a Xbox 360 - klopot z uruchomieniem.

Temat na forum 'Gry' rozpoczęty przez bartek_pp, Listopad 20, 2010.

  1. bartek_pp

    bartek_pp Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Kupilem w ostatnim czasie grę GTA SAN ANDREAS oczywiście na zwyklego Xbox'a.
    Z tego co slyszalem powyższa gra jest kompatybilna z Xbox 360. Jednak po wlożeniu jej do napędu i próbie uruchomienia wyskakuje mi okienko:
    "nie można uruchomić(...) ponieważ jest to gra z Xbox. i tradycyjna formulka o support.xbox.com"

    Czy ktoś mial podobną sytuację? Dodam, że próbowalem zainstalować przez pendrive dashboarda oraz posiadam oryginalny HDD.

    Proszę o odp! Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bober95

    Bober95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    a konsola podłączona do internetu?
     
  4. tomas89

    tomas89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    200
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bdg
    Jeśli masz oryginalny dysk to powinien być na nim emulator gier z pierwszego x'a, jeśli tak nie jest po podłaczeniu sie do live, taki emulator zostanie pobrany. Gdzieś na forum pisało też jak samodzielnie go dograć.
     
  5. bartek_pp

    bartek_pp Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie Xboxa nie podłączałem do Internetu. Czyli poszukać jakiegoś emulatora?
    Aha i kontaktowałem się telefonicznie z Xbox.support i powiedziano mi żebym zainstalował nowego dashboarda. Oczywiście nie byłem w stanie go pobrać z Xbox.com, bo ostatnio im strona coś nawala. Pobrałem z innej strony i zainstalowałem.
    Czyli dashboard nie ma w sobie emulatora?
    Mógłby mi ktoś podać jakiś link do tego emulatora?
    Bo na forum podają tylko linki na stronę xbox, a tam tekst "Ooops! What happened to this page?"

    dzięki za dotychczasową pomoc!
     
  6. adrian1389

    adrian1389 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Raszyn
    Nie dashboard, tylko oryginalny dysk.
     
  7. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Polacz sie z Xbox LIVE, uruchom GTA i sie emulator pobierze.
     
  8. anih1

    anih1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    masz dysk twardy oryginalny? jesli masz to raczej tobie bd działać jeśli masz płytkę dobrą :) , gry na xboxa 1 chodzą na xboxa 360 oczywiscie nie wszystkie ale podwarunkiem bedą działać jesli się ma DYSK TWARDY bez dysku twardego ani jedna gierka raczej z xb.1 na xbox360 nie bd tobie działała
     
  9. chudini3

    chudini3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zabrze
  10. Teh_DoDi

    Teh_DoDi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nowa Ruda/Słupiec
  11. bartas225

    bartas225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    mam pytanie, a nie chce nowego tematu zakładać: czy da radę ściągnąć z Live San Andreas, czy jest blokada regionalna?
     
  12. o9d6

    o9d6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawie
    Nie musisz się o to martwić, ponieważ go nie ma na polskim XBL. :)
     
  13. darnokPL

    darnokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rymanów
  14. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Jest na USA, jest blokada regionalna, EOT.
     
  15. Bartynsky

    Bartynsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    u mnie oryginał dziala bez problemu..
     
  16. Cool sonfil

    Cool sonfil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wroclaw, Poland, Poland
    blokada regionalna niestety
     
  17. CrysiserPL

    CrysiserPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brodnica
    przepraszam za odkop ale czy w gta sa można zdobyć jakieś aczki ? :d
     
  18. Kris89

    Kris89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    210
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    nie ma takiej opcji, gry emulowane nie posiadaja ich
     
  19. kajoj53

    kajoj53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Widziałem kiedyś przed polskim XBL GTA SA na niemieckim Live :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum