1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem GTA V nie mogę nagrać LT 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Lysy4991, Listopad 22, 2015.

  1. Lysy4991

    Lysy4991 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem z nagraniem obrazu płyty gta v (tylko gta V inne gry z XGD3 dziłają normalnie) po nagraniu wyskakuje mi "Nie można otworzyć dysku..." i nie wie co źle robię :-(.Nagrywałem na płyty verbatim a teraz na platinum( żeby nie zbankrutować :D), a mój dash to 2.0.17150.0. Tylko jeszcze powiem że kiedyś miałem lt 2.0 i po odpowiednim przerobieni gta v działo.

    oto co robię krok po kroku

    ustawienia abgx
    xbgx1.jpg

    screen z abgx
    xbgx2.jpg

    burnerMAX
    abgx3.jpg

    imgBurn
    img.jpg
    abgx4.jpg

    błąd po zakończeniu nagrywania
    abgx5.jpg l
     

    Załączniki:

    • xbgx2.jpg
      xbgx2.jpg
      Wielkość pliku:
      182,4 KB
      Wyświetleń:
      13
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fiutex

    Fiutex Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2015
    Posty:
    213
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. Dabarter

    Dabarter Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2015
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Sprawdź czy we właściwościach obrazu ISO masz odznaczoną opcje ,,tylko do odczytu". Możliwe, że w tym jest problem.
     
  5. majsterxx

    majsterxx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2015
    Posty:
    200
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gorzów Wielkopolski
    Z tego co widzę płytka Platinum, Esperanzy hah Fiutex :) Zaczął się we mnie bawić
     
  6. majsterxx

    majsterxx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2015
    Posty:
    200
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gorzów Wielkopolski
    To twoja pierwsza gra która nagrywasz na tej nagrywarce?
     
  7. Lysy4991

    Lysy4991 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie juz wcześniej nagrywalem gry xgd3 jak i xgd2 na tej nagrywarce.
     
  8. Lysy4991

    Lysy4991 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A przypadkiem jak by tak było to abgx błędów by nie wywalił? Ale sprawdziłem jest odznaczone.
     
    Ostatnia edycja: Listopad 23, 2015
  9. Lysy4991

    Lysy4991 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. Fiutex

    Fiutex Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2015
    Posty:
    213
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    sprobuj nagrywać bez Weryfikacji
     
  11. Lysy4991

    Lysy4991 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie mogę tej płyty drugiej poprawnie nagrać i pierwszej też (bo instalacja na 2031mb staje) :D ale zainstalowałem z pena dvd1 i teraz żeby mi działało wrzucam dvd1 czekam aż będzie chciało dvd2 i mogę grać :D

    PS. dziś nagrałem inna gra i normalnie działa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum