1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem GTA V Xbox360 instalacja 2 plyt !

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez CrampedSkyPL, Lipiec 13, 2014.

  1. CrampedSkyPL

    CrampedSkyPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Słyszałem, że jest opcja zainstalowania GTA V na konsoli. Zainstalowałem płytę install i płytę play. Ponoć to działa i jest możliwe bo kolega też tak robił i firma Rockstar zapewnia że to działa i niby ostrzega przed powolnym doczytywaniem sie tekstur. Po instalacji przy odpaleniu gry pokazuje się błąd o włożeniu płyty dysku 2 (wersja play).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. CrampedSkyPL

    CrampedSkyPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nope ;/ konsola nigdy nie przerabiana. Mam też drugie pytanie czy mogę grać na jednej konsoli xbox 360 i miec gta zainstalowanie z plyty install i grajac miec plyte 2 w napedzie i na drugiej konsoli miec zainstalowane obie plyty i grac? ( konsola kuzyna ) identyczna jak moja też nie przerabiana.
     
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie nie możesz, nie masz żadnej przeróbki więc płyta PLAY pomimo zainstalowania musi być w napędzie inaczej gra nie ruszy chyba że kupisz wersję cyfrową.
     
  6. MrLesny89

    MrLesny89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skarżysko - Kamienna
    Poza tym na jakiejś stronie przeczytałem info o tym, że lepiej nie instalować tej drugiej płyty.
    Edit: to było na gram.pl
     
  7. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ja mam na dysku od samego poczatku zainstalowane obie plyty i nie mam z tego powodu zadnej nieprzyjemnosci, wszystko gra tak jak powinno.
     
  8. Samuraiser

    Samuraiser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    150
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    Jednym dziala a innym nie. Mi po zainstalowaniu 2dvd znikaly textury.
     
Wczytywanie...

Poleć forum