1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem GTA4 !!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Paweł Łoboda, Kwiecień 1, 2012.

  1. Paweł Łoboda

    Paweł Łoboda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    Witam.
    Mam problem w grze GTA4.Kiedy próbuję włączyć tryb multiplayer wywala mnie do trybu singiel.
    Widziałem już podobne tematy ale bez żadnych interesujących odpowiedzi.
    Proszę o pomoc
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Masz wykupionego golda?
     
  4. Szym0n

    Szym0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ma golda bo sprawdziłem na xbox.com. Mój kolega miał kiedyś podobny problem bo nie miał ustawione w konsoli aby automatycznie ustawiała ip i żle go przekierowywało na serwer. Neta masz z routera?
     
  5. szymon217

    szymon217 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2012
    Posty:
    84
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Okolice Gdańska
    Żeby nie zakładać nowego tematu spytam się tutaj:
    Jak wejść w GTA IV na multiplayer ?
     
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Przez telefon komórkowy.
     
  7. arekkobylo

    arekkobylo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    W czasie gry wyciągasz telefon Nico i wybierasz opcję multiplayer.
     
  8. Szym0n

    Szym0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Hehe. Wyciągasz z kieszeni telefon i tam pomiędzy opcjami jest Multiplayer. Wybierasz i tam robisz już większość rzeczy, takich jak wybór czy gra rankingowa czy nie, rodzaj gry itd.
     
  9. szymon217

    szymon217 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2012
    Posty:
    84
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Okolice Gdańska
    @up

    Dzięki :)

    Plusy dla was:chuncky:
     
  10. Paweł Łoboda

    Paweł Łoboda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    Tak łączę się przez router
     
  11. Szym0n

    Szym0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Na Twoim miejscu pokombinowalbym w ustawieniach sieciowych xboxa, otwarty NAT przestawić, a w innych grach po sieci też problemy? Bo na przyklad w Gearsach problem kiedys mialem i nat otworzyc musialem i zadziałało. Poczytaj w google lub na forum zobacz jak nat otworzyc
     
  12. Rainbowek

    Rainbowek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W ustawieniach sieci xboxa ustaw wszystko na automatyczne. Poza tym, wywala jakiś błąd?
     
  13. Paweł Łoboda

    Paweł Łoboda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    dzięki chłopaki. już wszystko gra .pozmienialem w ustawieniach rutera tryb na ustawianie ręczne ip.
    Thx za pomoc.
    Pozdrawiam
     
  14. Szym0n

    Szym0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To dobrze, jak coś dodam Cię do znajomych na xbl i w weekend może pogramy bo acziki by się przydały :)
     
  15. Paweł Łoboda

    Paweł Łoboda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    ok. nie ma sprawy wyslij zaproszenie to pogramy ;-)
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. materac48
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    524
  2. Yudixd
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    901
  3. koyokoyo
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    1403
  4. Krawol
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    676
  5. BlackJack
    Odpowiedzi:
    7
    Wyświetleń:
    2315

Poleć forum