1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[Problem] Halo 1 nie działa na X360

Temat na forum 'Gry' rozpoczęty przez Archont666, Sierpień 9, 2010.

  1. Archont666

    Archont666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2009
    Posty:
    363
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żory
    Chciałem pograć w Halo 1 na 360-ce i jest problem.Po włożeniu płyty pokazuje się logo Xboxa i nagle ciemny ekran,w tle słychać przycinającą się muzykę i nic więcej.Nic się nie da zrobić,a jedynym wyjściem jest reset konsoli.Dodam,że Halo 2 działa normalnie.

    Jest to wina płyty czy konsoli?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Phoenix505

    Phoenix505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Płyty jak się domyślam gdyż nie tak dawno można było jeszcze zakupić Halo 1 na Xbox Live Marketplace.
     
  4. Foreyer

    Foreyer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    cały czas można halo 1 kupić :p
     
  5. Grezur

    Grezur Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sprawdzałem ostatnio Xbox Live i jest do kupienia i to nawet tanio:)
     
  6. adrian1389

    adrian1389 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Raszyn
    Przeczyść płytę mocnym alkoholem.(mi zawsze pomaga)
     
  7. stempek69

    stempek69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grudziądz
    na pewno płyty bo mi halo 1 działa bez zarzutu
     
  8. Xanthi

    Xanthi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2011
    Posty:
    62
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sędziszów
    Piękny odkop :) Gratuluję, bo zapewne warna dostaniesz :D


    ---
    I am here: http://tapatalk.com/map.php?4afirc
    Wysłane z mojego iPhone'a przez Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum