1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem Halo Reach

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez procontrol2, Lipiec 23, 2011.

  1. procontrol2

    procontrol2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Nagralem na verbatima Gre Halo reach ( mam przerobke Lt+ 1.9 ) xbox gre widzi ale jak wlaczam to jest czarny ekran . W czym moze byc problem ? Dodam ze ostantio Kinect adventures zrobil aktua;izacje tylko nie wiem czy to ma znaczenie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    a masz dasha 13xxx ?
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Trzeba przepuścić przez abgx, żeby dograło patch ap.
     
  5. procontrol2

    procontrol2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziekuję pomogło gra smiga
     
  6. TOM-BOSS

    TOM-BOSS Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a mi nie smiga przepuscilem przez najnowszy abgx i mam wszystko na zielono ap25 dograny elegancko i nadal LIPA :/ zmarnowalem 2 plytki i dalej jest "ciemno" a gre w menu rozpoznaje, nie wiem juz co trzeba zrobic zeby poszlo.
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Musisz miec 1.91 przy najnowszym dashu

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum