1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem HDMI TV

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gokou45, Czerwiec 13, 2016.

  1. gokou45

    gokou45 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2016
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam.
    Otóż problem dotyczy kabla hdmi lub wejścia hdmi w TV. Otóż posiadam xboxa 360 500gb stingray i podłączałem go do TV kablem hdmi za 15zł ,lecz nie było obrazu ani dźwięku.Tym samym kablem podłączyłem PC do TV i wszystko normalnie chodziło.Czy ktoś spotkał się z takim problemem?

    P.S
    Jeśli temat istnieje proszę o przeniesienie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3449
    Polubienia:
    1223
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zresetuj ustawienia obrazu a jak to nic nie da to sprawdź inny kabel.
     
  4. p_bladek

    p_bladek Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    861
    Polubienia:
    487
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Uściślając Power+ wysuwanie tacki
     
  5. gokou45

    gokou45 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2016
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie działa.To samo było przy ps3. Jutro sprawdze nowy kabel.
     
  6. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3449
    Polubienia:
    1223
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Skoro na ps3 to samo to bym obstawiał coś z samym TV.
     
  7. gokou45

    gokou45 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2016
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    No tak,tylko PC działa przy podłączeniu go kablem hdmi.
     
  8. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3449
    Polubienia:
    1223
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  9. gokou45

    gokou45 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2016
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    To ma znaczenie?Jakie?
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1060
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zmień port hdmi w tv.

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  11. gokou45

    gokou45 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2016
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    No tak,tylko że tam jest tylko jeden port hdmi.Starszy TV. Ta wersja xbox nie ma podłączeni hd component. Skoro to TV to trudno.Dzięki za pomoc
     
  12. p_bladek

    p_bladek Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    861
    Polubienia:
    487
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Kup właśnie kabel componentowy do xboxa.
     
  13. gokou45

    gokou45 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2016
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Do Xbox 360 stingray nie ma odpowiedniego kabla HD component.
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1060
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Podłącz to do innego tv po hdmi zmien rozdzialke na najniższą. Kolejno podlacz znów do swojego

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  15. gokou45

    gokou45 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2016
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak w Xbox 360 zmienić rodzielczość?
     
  16. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1060
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    W ustawieniach konsoli wyświetlanie :)

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  17. brattanek

    brattanek P2Mforum.info Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1353
    Polubienia:
    530
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
    Jaka wesja kabla HDMI? Może masz DHCP error? Zmień kabel, zmień gniazdo HDMI w TV. Podepnij xbox przez kino i potem do TV.
     
Wczytywanie...

Poleć forum