1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem i Pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez urizi3l, Kwiecień 28, 2011.

  1. urizi3l

    urizi3l Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam serdecznie , moze zaczne od tego iz troche czytalem i szukalem ale nadal nie do konca rozumiem co mam zrobic stad ten temat , mianowicie Moja konsola ma flash 1.6 wszystkie gry odpalam przez Active.iso m.in Fable III które jak wyczytałem ma AP 2.5 , teraz chcac zagrac w Mortala konieczna będzie aktualizacja Dasha i mam rozumiec ze wtedy nie bedzie juz działało ani Fable ani Cody ? nie pomoze tutaj active iso ? Dodam tez ze nie zmieniam Wavów gier na 3 po prostu sprawdzam Abgx i nagrywam Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeżeli uruchamiasz Fable III oznacza to, że:
    • Aktualizowałeś Dashboard sposobem 3xDash
    lub
    • Masz napęd nieobsługujący AP25.
    W pierwszym przypadku, to tak gry z AP25 przestaną działać. Jeżeli masz stary napęd to nic się nie stanie.
     
  4. urizi3l

    urizi3l Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    jak zrobisz aktualizacje to cody bez patchy nie pójdą oraz fable 3 ale pograsz w mortala .
     
  6. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @urizi3l:
    Faktycznie, mój błąd. Fable III może działać na 2.0.8955.0.

    W każdym bądź razie jest tak jak mówi @T0Mmy. Po wgraniu nowej aktualizacji pozostaje jedynie wgranie LT+ do napędu by móc uruchomić gry z AP25.
     
Wczytywanie...

Poleć forum