1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem Iextreme 1.6

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kubaniec4, Listopad 3, 2009.

  1. kubaniec4

    kubaniec4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, posiadam X360 wersje Jasper arcade. Kupowalem go jakos w kwietniu i posiada (tak mi sie zdaje) iExtreme 1.6 poniewaz HAWX na nim chodzi. Chcialem zagrac w call of duty 4 i dowiedzialem sie ze potrzebna jest ta cala plyta z programem activate iso. Kumpel ktory rowniez potrzebowal tej plytki do tej gry sciagnal z internetu i u niego wszystko smiga jak nalezy. Natomiast u mnie po wyskoczeniu charakterystycznych napisow kiedy trzeba wyjac plyte activate iso i wlozyc gre w formacie wave 4, naped ma ciezko z czytaniem gry i wyskakuje ze format jest nieprawidlowy, tak wiec w tekkena i call of duty 4 zagrac nie moge. Mozecie mi udzielic jakichs rad badz moze jest jakis inny sposob? Nie spotkalem sie z dokladnym opisem rozwiazania tego problemu na forum a wiele odpowiedzi jest zagmatwanych. Prosze wiec o odpowiedz i wyrozumialosc. Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krys089

    krys089 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 27, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chyba chcesz zagrać w Modern Warfare 2 bo Cod4 na pewno uruchomisz. Możliwe, że nie masz 1.6 jak w moim przypadku gościu miał wgrać 1.6, a wgrał 1.51
     
  4. kubaniec4

    kubaniec4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak chce zagrac w modern warfare 2. Wiec co trzeba zrobic? Czytalem o jakims abgs360 ale tam duzo opcji i biorac je pod uwage i tak pewnie zle spaczuje i nie bedzie chodzic. Pomocy
     
  5. kubaniec4

    kubaniec4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dodam jeszcze ze gram w takie gry jak nhl 10 i xmen geneze volverina, takze mysle ze mam 1.6 chyba ze one tez chodza na 1.51
     
  6. tomson93

    tomson93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawwa
    albo masz 1.6 a kolega dał ci płytke z activate.iso do innego napędu bo activate.iso do każdego napedu (czyt. Liteon , samsung benq ) jest inne ściągnij do swojego i w tedy spróbuj .
     
  7. kubaniec4

    kubaniec4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Sprawdzalem, naped jaki posiadam to liteon. Nie wiem co zrobic. hmmm
     
  8. tomson93

    tomson93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawwa
    a kolega też ma liteona ??
     
  9. kubaniec4

    kubaniec4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak oczywiscie, sprobuje jeszcze raz sciagnac activate iso tzn pierwszy raz, moze ktos mi dac link do stronki do napedu liteon, jesli ktos ma juz sprawdzony?
     
  10. abbot

    abbot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. psyho

    psyho Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    storage.to - Download mi na liteon dziala . wpal w imgburn predkoscia 2,4 konieczanie na DVD DL i po wcisnieciu nagrywania na wszystko klikaj TAK, pozniej po nagraniu wystarczy wlozyc do napedu poczekać az zakreci i pokaże sie napis otwórz dvd i juz. nie trzeba nawet wlaczac tylko wyjąć i wlozyc gre.. voila!
     
  12. kubaniec4

    kubaniec4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    sciagnalem plik zamieszczony pod tym linkiem, zajmuje on 1.6 mb Co mam teraz z tym zrobic, o ile sie orientuje to ten caly activate iso zajmuje ok 1 gb????
     
  13. kubaniec4

    kubaniec4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a wiec sciagnalem, wypakowalem i jest nastepny plik spakowany o nazwie activate. zajmuje ok 256 mb. Teraz nagrac go img burnie. A ustawiac jakes dvd -rom czy tak jak nagrywa sie nim standardowo gry na dual layer??? Dziekuje za cierpliwosc i wyrozumialosc
     
  14. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
Wczytywanie...

Poleć forum