1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem ImgBurn NIETYPOWY!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ferrari, Maj 2, 2010.

  1. ferrari

    ferrari Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam pewien nieytpowy problem, mianowicie przy nagrywaniu obrazu przez ImgBurn wszytsko jest ok (dwie gry nagrały mi się bezproblemowo), ale gdy wszytsko sie juz z robi na płycie jest tylko plik dvd i jakis inny o łącznej pojemności 80 kilku mb, a program pokazuje ze sie nagrało 7,5GB ( i nagrywało sie jakieś 40 min) także nie wiem o co chodzi probowałem wiele razy i zmarnowałem już kilka płyt. POMOCY!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hellohello

    hellohello Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Shiojiri
    Może obraz który chcesz nagrać był paczowany ? Lub ma jakieś błędy w obrazie ? Daj log z abgx to zobaczymy .
     
  4. JaroMast

    JaroMast Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 2, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    Skoro nagralo sie te 7,5 Gb to musi gdzies tam byc :) Po wlozeniu plyty z gra na Xboxa, system wykrywa ja jako plyte dvd. Tak samo rozmiar plikow na plycie jest w granicach 100-200Mb. Wkladales plyte do konsoli aby sprawdzic czy dziala?
     
  5. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Omg kolego wszystko się dobrze nagrało :)pliczek dvd służy tylko do zmiany warstwy na płycie dvd.mam nadzieję że nie wyrzuciłeś tych płyt bo są one dobre.
     
  6. ferrari

    ferrari Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki za tak szybkie odpowiedzi:) wkładałem płtyty do napędu i nie działają (nagrywałen na Verbatimach wg instrukcji z tego forum) płyta jest czytana ale wyświetla się tylko logo xbox360, tak jakby płyta była czysta, wcześniej w ten sam sposób nagrywałem dwie inne gry i są one ok a jak sprawdze je na kompie to jest na nich pełno plików po kilka GB , a na tamtych zaledwie kilkadziesiąt mega...
     
  7. ferrari

    ferrari Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a nie sorry spr i na tamtych płytach tez jest po kilkadziesiat mega, teraz juz naprawde nie wiem o co chodzi... czemu nie sa czytane?
     
  8. hellohello

    hellohello Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Shiojiri
    Po pierwsze nie pisz posta pod postem .

    A co do tematu : możliwe że obraz gry jest walnięty . Sprawdz w abgx ( obraz i płytę ) i daj loga .
     
  9. ferrari

    ferrari Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. hellohello

    hellohello Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Shiojiri
    Gra ma wave 4 może Twój ixtreme go nie obsługuje ? musisz mieć ix 1.61 wzwyż lub przy niższym ix paczować obraz .
     
  11. ferrari

    ferrari Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam chyba najnowszego ix bo np forza 3 i fifa 10 mi chodzą zgrywane z ImgBurn'a, zamieszczam dla sprawdzenia loga z forzy 3 ktora dziala bezproblemowo: ImageShack® - Online Media Hosting
     
  12. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    forza ma wave 3,fifa zresztą też
     
  13. .3lite

    .3lite Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zły wave gry i tyle, nie obsługuje ci go, żadna filozofia.
     
  14. sheepfucker

    sheepfucker Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Prawdopodobnie tak jak koledzy piszą : zły wave lub błędy podczas nagrywania .
     
  15. ferrari

    ferrari Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    błędu przy nagrywaniu na pewno nie było, wielkie dzięki za pomoc, przynajmniej nie będę marnował juz więcej płyt ;p, może ktoś podać link gdzie jest instrukcja jak patchować gry żeby chodzily?
     
  16. sheepfucker

    sheepfucker Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jest kilka tutoriali i opisów na forum . Wykaż trochę własnej inicjatywy , poszukaj .
     
Wczytywanie...

Poleć forum