1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem, instalacja gry na HDD

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez stasicklol, Marzec 27, 2011.

  1. stasicklol

    stasicklol Banned

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    elo. mam problem, pobrałem fife 11 spatchowałem ją do wave 3, wszystko śmiga tylko nie mogę zainstalować gry, wciskam klawisz '' Y '' i nic sie nie dzieje .. probowałem tez przez biblioteke gier i tez nic. moze ktos cos wie na ten temat.?? moze cos zle zrobilem przy patchowaniu?? thx za odp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. isser98

    isser98 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skarżysko-Kamienna
    Stary masz dashboard ? jeśli tak pobierz nowy z opcją instalacji gier na HDD :)
     
  4. stasicklol

    stasicklol Banned

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam dashboard tylko chodzi o to ze nie rozpoznaje płyty...
     
  5. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Ale działa gra? Na jakiej płycie wypaliłeś?
     
  6. wojtuśface

    wojtuśface Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy podczas czytania płyty wyskakuje zagraj w gre fifa? czy pisze np.odczytywanie albo otwórz napęd?
     
  7. stasicklol

    stasicklol Banned

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no gra działa wszystko śmiga, płytka Titanum, koleś mi dał taka przy kupnie konsoli to nagrałem.
     
  8. wojtuśface

    wojtuśface Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sprawdź czy w innych grach to występuje. Dziwny przypadek, nie spotkałem się z tym problemem ;P
     
  9. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
    Miałem coś podobnego z dead of alive extrime2 i pim pągiem od rockstar była opcja instalacji ale wyskakiwał komunikat instalacja nie udana.
     
  10. stasicklol

    stasicklol Banned

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    inne gry sie instaluja, dostalem od kolesia jak kupilem konsole i te moge zainstalowac no i fife nagralem i nie moge. wlaczam konsole plytka zostala w napedzie daje opcje zagraj w gre i wyskakuje komunikat nierozpoznana płyta wtedy otwieram naped zamykam i automatycznie sie gra odtwarza..
     
  11. jafka92

    jafka92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może coś źle tą giere nagrałeś ? Nie ma ktoś z znajomych fify ? Bys mogl wziasc od niego i sprobowac.
     
  12. stasicklol

    stasicklol Banned

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zmieniłem wave na 3 , wypaliłem imgburn x4 . to nie wiem. w moim miescie mało osob ma konsole i nie zbyt.
     
  13. wojtuśface

    wojtuśface Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Moim zdaniem wina leży po stronie płytki lub twojej nagrywarki, kup jakąś inna płytkę i sprawdź,z tego co wiem to fifa ma wave 3 (chyba :p 10 przynajmniej )polecam płytki emtec około 2zł . Jeżeli możesz to nagrywaj z prędkością 2,4x.
     
  14. kris_wro

    kris_wro Banned

    Dołączył:
    Marzec 29, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja bym raczej plyty sony poleca, z emtecami czesto sa problemy.
     
  15. stasicklol

    stasicklol Banned

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a moze to byc spowodowane tym ze plytka jest porysowana??
     
  16. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  17. adrian1389

    adrian1389 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Raszyn
    Najlepsze płyty wg wielu użytkowników to Verbateimy ale i tak najważniejsza jest nagrywarka, płyty spadają na drugie miejsce.
     
Wczytywanie...

Poleć forum