1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem Iso

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Popek101, Listopad 9, 2013.

  1. Popek101

    Popek101 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam próbowałem przerobić plik iso na GOD Programem Iso2God, lecz stworzył mi się z tego jakiś folder, potem próbowałem odpalić lecz nie działa. Jak się poprawnie podmienia oraz jak odpalić to na mojej konsoli?
    Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    masz na konsoli zrobione RGH? używasz freestyle dasha? ustawiłeś ścieszki na ten katalog z grą?jaka gra?odpalałeś z pendrive? trochę więcej informacji byś napisał to może ktoś by ci pomógł
     
  4. Popek101

    Popek101 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsola jest przerobiona gry chodzą normalnie. Nic nie nastawiałem ten program zrobił mi folderek gdzie są jakieś pliki .data itp. Nie wiem co teraz próbowałem odpalić z pendriva lecz nie działa.
     
  5. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Wrzuć w katalog Content. Uruchom FSD, przeskanuj i odpal.
     
  6. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    masz freestyle dasha? jak tak to podepnij pena z grą, w fsd wejdz w file menager znajdz swojego pena z grą potem wejdz w katalog z grą powinieneś mieć jeden katalog (z długą nazwą )i jeden plik (z tą samą nazwą co katalog) i z tego pliku spróbuj uruchomić grę
     
  7. Popek101

    Popek101 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mógłby proszę się ktoś dłużej rozpisać i dokładniej? Dzięki
     
  8. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    a jak do tej pory przerabiałeś gry (program)? to z tą zrób dokładnie tak samo jak pozostałe
     
  9. Popek101

    Popek101 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To nie ja przerabiałem, to moje pierwsze podejście.
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  11. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    a gdzie trzymasz gry na dysku wewnętrznym czy zewnętrznym? no to tak wrzucasz ten folder który ci zrobił program iso2god na pendriva, podpinasz pena pod konsolę z tym folderem , wybierasz w freestyle dashu zakładkę FILE MENAGER i ukażą Ci się dwa okienka ,po lewej stronie znajdz swojego pena , a po drugiej dysk tam gdzie trzymasz gry, potem przechodzisz na lewą stronę zaznaczasz folder z grą wciskasz RB i A i zacznie ci kopiować, po skończeniu kopiowania wychodzisz z file menagera i wchodzisz w zakładkę setup>content settings>scan settings>i wciskasz skan manual i gra poiwinna ci się ukazać w zakładce "moje gry",myślę że zrozumiałeś to co piszę
     
  12. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Co to za przeróbka?

    Szklaną kulę mi cyganie ukradli.
     
  13. Popek101

    Popek101 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam RGH,

    Spróbuję zrobić to co Mariusz napisał.
     
Wczytywanie...

Poleć forum