1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem Ixtreme 1.5 - pytanie

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez EmaXXXo, Marzec 20, 2011.

  1. EmaXXXo

    EmaXXXo Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wadowice
    Witam, dostałem xboxa z wymiany..Jest on przerobiony ixtreme 1.5

    i tutaj moje pytanie:

    czy kazda gra pójdzie na tym xboxie? nie bee piracił, ale chce wiedziec, bo bedzie to istotne przy sprzedaży..Porsze o konkretne odpowiedzi..Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    nie każda...nowe wymagają nowego dasha i nowego flash'a jakim jest lt+...
     
  4. EmaXXXo

    EmaXXXo Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wadowice
    nowsze? czyli które? te od kiedy? od 2010? 11?
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  6. mixyr

    mixyr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    178
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    a nie lepiej byś dał do reflashowania na LT+ za powiedzmy 50zł i potem sprzedaż drożej z najnowszą przeróbką :d?
     
  7. EmaXXXo

    EmaXXXo Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wadowice
    Mam propozycje wymienic go na Elite z ixtreme LT 1.1 ..Opłaca sie?
    I tu ponawiam pytanie: Czy na LT 1.1 pójda wszystkie gry? a jak nie to które nie pójda?
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    nie pójdą gry które maja ap 2.5

    assasin 3 , fable jak nowy dash wgrasz, nfs, halo black ops modernwarfare 2 ( te 3 też z nowym dashem na lt nie pójdą)
     
  9. malpa534

    malpa534 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    mam pytanie czy lt+ da sie zrobic na samsungu slyszalem ze sie nie da ale chciałbym sie upewnic
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    na samsunga nie ma lt+....jest zwykle lt bo innego nie potrzeba....można samemu....
     
  11. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  12. malpa534

    malpa534 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak ale z samsungiem na lt nie pogram raczej w gry z ap.25 do tego potrzebuje lt+
     
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ziomek nie o to chodzi

    samsung nie ma mechnicznej możliwości wykrycia ap dlatego nie potrzeba mu lt+

    jesli od nowości w konsoli masz samsuna to jak najbardziej na zwykłaym lt pograsz we wszystko , wlącznie z grami z ap 2.5.....
    także wgrywaj lt i śmigaj......
     
Wczytywanie...

Poleć forum