1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem Ixtreme LT

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zbychu7, Styczeń 23, 2010.

  1. zbychu7

    zbychu7 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    po wgraniu Ixtreme LT żadna gra nie chce sie uruchomić .....
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PlamKa

    PlamKa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łęczna
    Ten ixtreme jest jeszcze świeżutki :) Mogą być jeszcze jakieś problemy , ja poczekam z wgraniem nowego ixtreme LT , niech go jeszcze troszkę dopracują.Na twoim miejscu bym poczekał , i poczytał komentarze innych użytkowników a może po 1 miesiącu bym się zdecydował . W sumie mówiąc to wszedłeś w ogień
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    ale sie rozpisales. co sie dziaje? na LT dziala wszystko wiec zwalony flash lub gry.
     
  5. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    musiales cos zle wgrac
     
  6. jachos91

    jachos91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    na moje flash zwaliles, bo LT czyta wszystko
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    A czyta gry które były patchowane na niższy wave?
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  9. PlamKa

    PlamKa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łęczna
    Na LT wszystko chodzi czy patchowane czy nie i tak będą chodzić . Musiałeś coś źle wgrać
     
  10. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    moze keya nie wrzucił swojego i dlatego ma problem
     
Wczytywanie...

Poleć forum