1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[Problem] Jak zczytać klucz jeśli PC nie widzi napędu ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Yarkezy, Listopad 15, 2011.

  1. Yarkezy

    Yarkezy Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    313
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piotrków TryBunalski
    Siemka . Mam taki problem jak wyżej z tym , że klucz do mojego Liteona dostałem od gościa gdzie przerabiałem . Konsole przerobiłem przez DOSFLASH więc nie było problemu . Ale teraz mam kłopot bo chciałbym przerobić drugiego Litka ale nie mam klucza i załóżmy że kupiłbym PMT Probe V3: PMT USB PROBE V3 XBOX360 PMT GWARANCJA!!! (1936286692) - Aukcje internetowe Allegro i co mam zrobić żeby go zczytać ? Z góry dzięki !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    masz slima czy fata??
     
  4. Yarkezy

    Yarkezy Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    313
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piotrków TryBunalski
    Fat jak najbardziej
     
  5. Firioth

    Firioth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2011
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. Yarkezy

    Yarkezy Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    313
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piotrków TryBunalski
    Firioth ok dzięki ale nie do końca chodziło mi o to . Szukać potrafie i natrafiłem się na ten temat ale problem tkwi w tym .... że jak podłączam napęd pod kompa to on albo tnie (nic nie idzie zrobć) albo go nie widzi ....
     
  7. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Więc kontroler masz niekompatybilny
    Próbuj na innym kompie albo kup kontroler pci sata na chipsecie via
     
  8. Yarkezy

    Yarkezy Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    313
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piotrków TryBunalski
    **** ;/ no własnie tak myślałem bo nie mogłem przerobić przez JFa tylko Dosem z pendrive ;/ . A mam PC i Lapka więc chyba musze kupić ten kontroler jednak :( . Moge linka do owego sprzętu ? bo nie wiem czy trafie na dobry ...

    @UP http://allegro.pl/kontroler-pci-ide-sata-raid-via-bios-i1936865209.html
    Chodzi o to ?

    @UP2
    Nosz kurw.... :/ problem mam taki że nie mam już miejsca na płycie żeby to podpiąć , bo mam Sieciówke podpiętą i Grafike .....
     
  9. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    odepnij sieciówkę - do jungle'a nie będzie Ci potrzebna a jak potrzebujesz tutoriala to zapisz sobie strone na dysku twardym i tyle
     
  10. Yarkezy

    Yarkezy Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    313
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piotrków TryBunalski
    No w sumie ... Dzięki za pomoc !
     
  11. Yarkezy

    Yarkezy Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    313
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piotrków TryBunalski
    @Przepraszam,że temat odkopuje ale mam pytanie dotyczące tego kontrolera a nie chce walić spamu na forum . Moje pytanie jest następujące : Czy te kontrolery są kompatybilne z większością płyt głównych ?(mam płyte Athlona prawdopodobnie) Bo nie chciałbym zamawiać tego Raida na darmo ... prosze o odpowiedź.

    @Edit
    mam jak najbardziej to wejście bo pisałem kawałek wyżej że mam podłączoną karte sieciową .. moja płyta to http://pl.msi.com/product/mb/K9N6PGM2-V.html#/?div=Basic i z tego co tam wyczytałem : RAID 0/1 co to oznacza ?
     
  12. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie

    Jak masz na plycie wejscie PCI to bedzie dzialac.
     
  13. Yarkezy

    Yarkezy Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    313
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piotrków TryBunalski
    @UP (w mojej wypowiedzi wyżej jest jeszcze jeden problem)..
     
Wczytywanie...

Poleć forum