1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem jak zmienic haslo

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez paradox2604, Sierpień 17, 2011.

  1. paradox2604

    paradox2604 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    236
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    hej moze glupie pytanie ale jak zmienic haslo? do profilu na xboxie??? poniewaz nie mam pojecia?
    i drugie pytanie sciagnalem RDR na koncie z punktami msp i juz sporo przeszedlem ale dzis chcialem wlaczyc a tu gra mi sie wgrywa od pierwszej misji co jest czyzby cos mi sie zwalilo?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Hasło jest takie same, jak to z adresu e-mail podanego przy rejestracji. Może nie wybrałeś miejsca zapisu, albo grałeś niezalogowany na żaden profil.
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Daj wczytaj save ręcznie i wybierz mogło przestawić save przez date
     
  5. paradox2604

    paradox2604 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    236
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ok wlasnie wczytuje zapisy recznie i mam tylko tam jeden zapis??? tez z poczatku gry caly od kilku dni w to gralem i wszystko bylo ok juz sporo przeszedlem az tu nagle dzis rana wlaczam gre i praktycznie przy pierwszej misji jestem :(?a na dodatku tym z zombi wszystko jest ok save-y sa wszystkie. a jak zmienic podczas uruchamiania gry gdzie ma sie ona zapisywas na dysku czy w pamieci konsoli jak to zmienic?
    i jak zmienic to chaslo w profilu? bo nadal nie wiem?
     
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  7. paradox2604

    paradox2604 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    236
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a co ma hotmail do xboxa? i jak to zrobic?
    i czy ktos wywnioskowal co moglo sie stac z save-ami z gry :( ?
     
  8. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Live ID ma, przecież przy zakładaniu konta podajesz adres e-mail i hasło do niego. Podasz błędne - nie zalogujesz się.
     
  9. paradox2604

    paradox2604 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    236
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a jak to zrobic???? przeciez podaje email i haslo do niego ale na polskiej stronie xbox nie chce mnie zalogowac?
     
  10. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Widocznie robisz coś źle, wpisujesz swój identyfikator windows live i hasło i będzie działać.
     
  11. paradox2604

    paradox2604 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    236
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wpisuje ten meil i haslo ktory mi przyslali jak kupilem konto z MSP ale gdy wpisuje je do logowania na stronie xbox wyskakuje mi ze niepoprawne haslo lub login
    ????
     
  12. Eiliff

    Eiliff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    może twój sprzedawca zmienił hasło ?, jeżeli nie ,poproś go o zresetowanie hasła do konta.Aby zmienić hasło zaloguj się na hotmail.com na podany identyfikator i hasło w prawym górnym rogu po zalogowaniu są "Opcje" kliknij to , a potem "Więcej opcji" i tam powinno być zarządzanie hasłem, pzodrawiam
     
  13. paradox2604

    paradox2604 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    236
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a nie da sie zmienic hasla do profilu w konsoli xbox????
     
  14. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ja już Ci wszystko dokładnie wytłumaczyłem, nie potrafisz skorzystać z przekazanych informacji i instrukcji - twój problem, ja już więcej w tym temacie nie mam do napisania.
     
  15. paradox2604

    paradox2604 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    236
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    chyba ci napisalem ze tak nie moge zrobic bo nie dziala!
    na konsoli bez problemu moge wejsc na ten profil tylko na stronie x box nie moge na niego wejsc??
     
Wczytywanie...

Poleć forum