1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem-Just Cause 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kajman123, Lipiec 15, 2010.

  1. kajman123

    kajman123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam nagrałem Just Caus'a 2 przez ImgBurn przy nagrywaniu nie wyskoczył żaden błąd wkładam płytę do konsoli i mi wyskakuje przetrzyj płytę miękką szmatką.Nie wiecie o co chodzi z tym proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zlewozmywak

    zlewozmywak Banned

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mława
    W każdej grze tak masz?
     
  4. kajman123

    kajman123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. zlewozmywak

    zlewozmywak Banned

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mława
    No toi dziwna sprawa. Płyta porysowana?
     
  6. kajman123

    kajman123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie ani jednej ryski nie ma.
     
  7. zlewozmywak

    zlewozmywak Banned

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mława
    Z jaką prędkością nagrywałeś i na jakich płytach? Jak masz możliwość to sprawdź na innym klocu
     
  8. kajman123

    kajman123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nagrywałem z prędkością 2.4 na płytki Verbatim.Nie mam możliwości sprawdzić na innym Xbox'ie
     
  9. zlewozmywak

    zlewozmywak Banned

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mława
    Jaka przeróbka/wave obrazu?
     
  10. kajman123

    kajman123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  11. zlewozmywak

    zlewozmywak Banned

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mława
    Na ixtreme 1.6 działa tylko wave 1,2,3 z tego co pamiętam
     
  12. kajman123

    kajman123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale nagrywałem grę Army Of Two The 40 day które ma tez Wave 6 i mi normalnie działa
     
  13. zlewozmywak

    zlewozmywak Banned

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mława
    Niewiem co się mogło stać,jak to naprawić. Włączałeś konsole z płytą w napędzie?

    Edit: Czyściłeś soczewkę napędu? Konsola z którego roku jaki napęd?
     
  14. kajman123

    kajman123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  15. zlewozmywak

    zlewozmywak Banned

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mława
    No to wyczyść soczewkę lasera. Powinno pomóc
     
  16. kajman123

    kajman123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie czyściłem a konsloa z 2009 roku około miesiąca temu kupiona.

    A mógłbyś mi opisać jak rozebrać konsolę i jak wygląda ta szoczewka?
     
  17. zlewozmywak

    zlewozmywak Banned

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mława
    Mówiąc szczerze:jak z 2009 to nie ma szans żeby była zabrudzona.
     
  18. kajman123

    kajman123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam też taki sam problem z Pro Evolution Soccer 2010 gra się nagrała dobrze a jak wkładam ją do napędu to mi wyskakuje taki sam błąd jak przy Just Caus'ie 2
     
  19. zlewozmywak

    zlewozmywak Banned

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mława
    No to by wskazywało że napęd powoli siada. Ale pewności nie ma
     
  20. [matheok]

    [matheok] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ale niewazne ze Army of two sie uruchomilo i niby ma wave6. Wazne jest to, ze kazda nową gre z wave6 musisz patchować na wave dostosowany dla ix 1.6 i tyle w tym temacie.
     
  21. zlewozmywak

    zlewozmywak Banned

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mława
    Czytaj 1 post. Wyskakuje błąd z brudną płytą.
     
Wczytywanie...

Poleć forum