1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem juz 2 Rrod były :(

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez barca45, Listopad 19, 2009.

  1. barca45

    barca45 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    jakieś 2 miesiące temu pojawił się rrod e79 na moim Falconie(przerobiony) wiec dałem go do serwisu po naprawie tydzień temu znowu pojawił się rrod tym razem błąd e74 na szczęście miałem 2 miesiące gwarancji oddałem go w piątek do serwisu dzwoniłem we wtorek i się dowiedziałem ze zrobili ale po godzinie chodzenia znowu padła w środe usłyszałem ze będzie na czwartek ale prawdopodobnie konsola nie pożyje długo i koleś zaproponował mi żebym ja sprzedał na allegro, byłem dzisiaj w serwisie i jeszcze nie zrobili ogólnie jutro rano maja skonczyc i testowac ale spytałem kolesia czy maja plomy i ogolnie czy jak by nie dało naprawic czy dali by rade mi jak przygotowac tak zebym ja mogł wysłać na gware do M$ i koles powiedział ze moga tam wymieci plomby, osunąć Flasha i nawet podobno odpowiednie srubi załatwic zęby wyglądał jak nie otwierana i wycenił to na 100zł powiedzcie mi czy przypadkiem koleś mi tu nie sciemnia z tym srubkami ?? i czy ogólnie się opłaca coś takiego jak jasne jutro się okaże ze konsola nie ożyje. Ogolnie moj falcon jest z 2008 i działa dobrze z 1,5 roku i teraz zaczął się psuć wiec nie wiem czy poszukać innego serwisu czy dać go na gwarancje do ms czy sprzedać na allegro jak koleś mi proponuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
    Jeżeli zapłaciłeś za usługę rroda i miałeś już trochę problemów z tą konsolą to gość powinien ci za darmo już to zrobić ;) jeżeli masz liteon to z niego nie da się usunąć flasha jak mi wiadomo a śrubki to nie wiem oco chodzi może zrobił x-clamp i inne przeróbki i chce to zdjąć i jakoś ogarnąć , Spytaj ile on bierze za samą plombę bo za 25 zł mogę ci sprzedać swoją :)
     
  4. barca45

    barca45 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie napęd ma benq tak teraz to robi za free jasne przecież nie będę buli za naprawę jak dał mi 2 miechy gwary co do reszty nie wiem ogólnie najbardziej zadziwił mnie tym śrubkami tak pierwsze słyszę ale z drugiej strony jak mam wydac 100zł i miec pewnosc ze konsloa w srodku prezentuje sie jak nie otwierana to juz nie wiem
     
  5. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
    no tak ale płacisz oczekujesz , zapłaciłeś i masz dalej problemy to idź do niego i powiedz że zapłaciłeś i już byś chciał mieć sprawną konsolę :) bo 100 zł to nie taka mała kwota
     
  6. barca45

    barca45 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no pewnie ze bym chciał a jak mi jej nie naprawia to powiem ze nich mi ja przygotują na gware do M$ zamiast naprawiania i będziemy kwita a jak nie to niech chociaż zjedzie z ceny

    Kolego edycja postów się kłania!!
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------









    :DD Tu na dole! |

    ile jest plomb w konsoli 2 czy 3 ????
     
  7. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
    1 pod faceplate 1 na napędzie i jedna taka srebrna , chyba 3 tylko nie wiem dokładnie , ale chyba najbardziej liczy się ta pod faceplate
     
  8. barca45

    barca45 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pewnie tak i wydaje mi się ze jeszcze ta na napędzie
     
Wczytywanie...

Poleć forum