1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem Kabel VGA do Monitora LCD

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rahimologik, Lipiec 8, 2010.

  1. rahimologik

    rahimologik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak w temacie. Posiadam monitor Hyundai n90w i chce podłączyć do niego xbox-a kablem VGA. Jednak po podłączeniu do monitora wyskakuje bląd " nieobsługiwany format obrazu " w ustawianiach monitora menu itp nie mozna nic zdzialac i teraz jest to wina kabla czy tez monitora ?. Posiadam taki oto kabel http://allegro.pl/item1096396964_kabel_hq_gold_vga_do_xbox_360_nowy_spektrum.html

    z Góry dziekuje pozytywne odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. daniel12949

    daniel12949 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Stalowa Wola
    może nie obsługiwana rozdzielczość przez monitor
     
  4. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Też tak myślę. Jaką rozdzielczość masz ustawioną? Spróbuj jakąś inną.
     
  5. pilka4213

    pilka4213 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemyśl
    MAsz ustawioną rozdzielczość taka jaką nie obługuje monitor
     
  6. rahimologik

    rahimologik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mozliwe a mogłby ktos powiedziac jak te rozdzielczosc zmienic ? jestem jak to w dziale pisze " świeżak " konsolke mam od paru dni i jeszcze nie bardzo wiem jak sie nia porządnie obsłużyć :))
     
  7. rahimologik

    rahimologik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    temat do zamknięcia ;) pilka4213 udzielil mi informacji na temat dziekuje i pozdrawiam Forumowiczów ;)
     
  8. mmaniek

    mmaniek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam identyczny problem i już nie wiem co mam zrobić. Podłączałem konsolę do różnych monitorów kablem VGA, na moim starym 21 calowym działało normalnie wszystko, potem przeprowadziłem się, próbowałem na monitorze 15" i bodajże 19" i wyskakuje identyczny komunikat. Muszę podłączyć konsolę do TV i zmienić rozdzielczość ? Nie mam telewizora tutaj nawet :/ Byłbym wdzięczny za solucję jak założyciel tematu. Pozdrawiam i dziękuję.
     
Wczytywanie...

Poleć forum