1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem kinect - kto pomoże?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez grolsch83, Maj 10, 2013.

  1. grolsch83

    grolsch83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam xbox slim 4gb RGH i problem zaczął się jak zakupiłem kinecta.
    Na początku chciał aktualizację tak więc zrobiłem wg instrukcji pkt. 4. Aktualizowałem usb - nawet mam avatary bo wcześniej nie miałem.
    Wersja 2.0.16203.0
    Kinect miga zieloną diodą - widzi go jak go podłącze ale na tym się kończy - cały czas uruchamianie.
    Nie mam już pomysłów co jest nie tak. Może cały kinect szlak trafił bo już nie wiem?

    Proszę o dobre rady - dam plusika i piwko :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    spróbuj może jeszcze raz wgrać sterowniki do kinekta, a wyświetla Ci jakiś komunikat z błędem?
     
  4. grolsch83

    grolsch83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Próbowałem wgrać jeszcze raz dasha ale juz nic nie wyskakuje. Nawet zmieniłem s na $ i tez nic nie widzi konsola. A kinnect na dolnym rogu komunikat wyszukiwanie i miga lampka zielona a później się świeci czerwona
     
  5. MaNiAk91

    MaNiAk91 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    a w grze jak dziala testowales ? Przy uruchomieniu chyba pyta czy chcesz dokonac aktualizacji jak uruchomisz gre ... oswietlenie pokoju chyba powoduje ze miga czerwona dioda ?
     
  6. grolsch83

    grolsch83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W grze tez nie działa. Dioda miga zielona a później świeci czerwona, a powinna chyba świecić zielona?
     
  7. MaNiAk91

    MaNiAk91 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Napewno wgrales dobre sterowniki ? sprawdz jeszcze raz wersje dashu .. tam duzej filozofii nie ma :) Ja sciaglem zmienlem tylko nazwe foldru ... podlaczylem pendrive uruchomilem konsole (z wpietym juz kinectem) i samo sie zrobilo :)
     
  8. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
  9. grolsch83

    grolsch83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No tak ale raz juz mi się udało wgrać nowszy dash. A teraz gdy próbuje wgrać jeszcze raz to nic się nie dzieje.
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wejdź w pamięć w oryg dashu usuń aktualizację. Podłącz na nowo pendrive jeśli nei ruszy, kinect uszkodzony
     
  11. grolsch83

    grolsch83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Usuwam w oryginalnym dashu plik systemowy 152mb ale po ponownym uruchomieniu znowu go mam
     
  12. grolsch83

    grolsch83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zamykam - walniety kinect
     
  13. Kuba9779

    Kuba9779 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A sprawdź kinecta u kogoś
     
  14. niemcz1

    niemcz1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2012
    Posty:
    78
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bydgoszcz
    JAk kinect zaskoczy to nawet w dasu bedziesz widzial swoje gesty i ruchy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum