1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem, którego nigdy nie miałeś

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Diggy, Grudzień 24, 2013.

  1. Diggy

    Diggy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam serdecznie. Wiążę się z takim problemem, że nie nagrywa mi pełnej zawartości gry na płytę DVD DL, niezależnie od tego jaka firma płyt. Posiadam verbatimy i problem występuje wciąż ten sam, czyli... Kiedy nagrywam według poradnika z tego forum (niezależnie, czy jest to IMGBURN czy też CLoneCD), nagrywa mi się na płytę tylko sam plik DVD ( w sumie jego zawartość, aczkolwiek płyta waży niecałe 0,5 MB ).
    Co jest jeszcze dziwne ? Na innym komputerze owy problem jest identyczny. Czy na tym forum znajduje się osoba, która byłaby wstanie mi pomóc ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jaką masz nagrywarkę.
     
  4. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Tak jest tylko przy jednej konkretnej grze którą nagrywasz czy przy wszystkich? Podejrzewam, że źle utworzony jest plik dvd.
     
  5. Diggy

    Diggy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dokładnie przy Gta5, aczkolwiek dla sprawdzenia nagrałem Fife Street i wypaliło mi jedynie 184 MB.
     
  6. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak tworzysz plik Dvd?

    Wysłane z telefonu L710
     
  7. Diggy

    Diggy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tworzę plik tekstowy, wpisuję tę zawartość:

    LayerBreak=2133520
    complex-gta5.disc2.iso

    Zapisuje jako plik .dvd
     
  8. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    A jaką masz wypalarkę :)
     
  9. Diggy

    Diggy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To nie istotne, gdyż ten problem występował na 3, jeśli już tak bardzo nalegasz to firmy nagrywarek: LG, Samsung, NEC. Zatem problem nagrywarek zupełnie należy odsunąć.

    PS.
    Właściwie zdziwiony jestem tym, że wypala mi foldery na płycie tak jak być powinno, a kiedy sprawdzam płytę tzn. "jej wagę", to waży tyle ile sam plik DVD. Dziwne, czyż nie ?
     
  10. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    A firmware masz najnowszy ??
     
  11. Diggy

    Diggy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, masz najnowszy. Nie wiem, może coś w ustawieniach nagrywania. Zzieleniałem od tego problemu nie wspominając o ilości zmarnowanych płyt.
     
  12. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Masz może płytę DVD-RW ?? Jeśli tak to próbuj nagrać na takich płytach i popatrz czy dobrze nagrywa , możliwe ze bufor się chrzani podczas nagrywania i nie dogrywa wszystkiego
     
  13. Diggy

    Diggy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywałem na drugim komputerze oprogramowanie jednego z popularnych systemów także w/w przez Ciebie opcja została sprawdzona.
     
  14. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    To nie mam pojmy co może być nie halo :(
     
  15. Diggy

    Diggy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W chwili obecnej normalnie powinienem dostać tzw. "Polskiej Kurw*cy", ale że są święta, to jestem zmuszony to przemilczeć. Może ktoś jest w stanie mi pomóc ?
     
  16. Eddy.Adam

    Eddy.Adam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    W jaki sposób sprawdzasz, że masz nagrany niepełny obraz? Przez Windowsa? Windows nie będzie widział plików z płyty xboxa, jedynie sprawdzić możesz w konsoli lub ABGXem czy jest dobrze nagrane
     
Wczytywanie...

Poleć forum