1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PROBLEM ( L0 data zone capity) !!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez yogi088, Luty 23, 2011.

  1. yogi088

    yogi088 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam od niedawna jestem wlascielem X'a i mam problem z nagraniem gier... gry przygotowywalem zgodnie z instrukcjami i wszystko jest ok lecz jak przychodzi do nagrywania po 30 sec od rozpoczecia wywala czerwony komunikat o takiej tresci ( Failed to set L0 Data zone capity!) Reason: Write Error... juz dostaje szewskiej pasji probowalem tez w innych programach i ciagle to samo uzywam Verbatimkow +R DL a moja nagrywarka to HL-DT-ST DVDRAM GSA-t50L z frimware SC05 prosze o szybka odp...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    zaktualizowałes bios nagrywarki ?
    utworzyłeś plik *.dvd za pomocą abgx360 ?
    sprzwdziłeś obraz gry przed nagraniem ?
    wszystko na zielono jest ?
    zaznaczasz do nagrania ten plik dvd ? [nie iso]
    podczas nagrywania nie bawisz się kompem ? nic nie ściągasz nie używasz GG
    antyvir nie skanuje ci dysku ?
    nawet ruszanie myszą może wywalać błędy ....
     
  4. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja też miałem (raz) ale reason:unknown.
    Włączyłem jeszcze raz nagrywanie i poszło. Coś musiało sie przyciąć. Ale w twoim wypadku, nie wiem.
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wylacz kalibracje mocy lasera. czesto zdarza sie ze obszar L0 sluzacy do testu lasera jest walniety i stad blad na poczatku nagrywania.
     
  6. yogi088

    yogi088 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1 zaktualizowałes bios nagrywarki ?
    2 utworzyłeś plik *.dvd za pomocą abgx360 ?
    3 sprzwdziłeś obraz gry przed nagraniem ?
    4 wszystko na zielono jest ?
    5 zaznaczasz do nagrania ten plik dvd ? [nie iso]
    6 podczas nagrywania nie bawisz się kompem ? nic nie ściągasz nie używasz GG
    7 antyvir nie skanuje ci dysku ?
    8 nawet ruszanie myszą może wywalać błędy ....

    odp.
    1 bios nagrywarki zaktualizowany do najnowszej wersji SC05
    2 plik dvd juz byl utworzony dla kazdej gry
    3 sprawdzony obraz wszystko na zielono a abgx
    4 zawsze dawalem plik dvd
    5 wszystkie aplikacje sa wylaczone
    6 zaden komunikator i przegladarka nie sa wlaczone komputer jest tez odlaczony od internetu
    7 antyvir off
    8 laptop lezy na plaskiej rownej powierzchni i wszystko jest od niego odlaczone poza zasilaniem w chwili odlaczenia nagrywania odchodze od kompa
    9 komunikat pojawia sie po ( 32-24 sec.) od chwili rozpoczecia
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Jaka masz nagrywarke i na jakich plytach nagrywasz ?
     
  8. yogi088

    yogi088 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagrywarka LG ( HL-DT-ST DVDRAM GSA-t50L z frimware SC05 ) - pelna nazwa wraz z wersja biosu
    uzywam Verbatimow +R DL

    ps. ktos wie gdzie sie wylacza kalibracje mocy lasera jak ktos tu wyzej napisal
     
  9. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    spróbuj odinstalowac jak masz programy typu alkochol lub deamon
    bo one m.in. blokuja podawanie informacji jaki rodzaj plyty jest w napedzie

    poza tym nie od dzisiaj widomo że nagrywarki typu slim w lapkach
    źle nagrywaja pyty pod xboxa z problemami
    jak masz to spróbuj nagrac na zwykłej nagrywarce w PC

    poza tym twoj model nie tylko z tymi płytami ma problemy ,zobacz na googlu ile tego jest
    >>> HL-DT-ST DVDRAM GSA-t50L - Szukaj w Google

    gdzieś tam wyczytałem że komus pomogło przeinstalowanie windowsa ,tyle mial śmieci :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum