1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem LINK (RGH)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dudek3083, Styczeń 18, 2013.

  1. dudek3083

    dudek3083 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dębno
    Siema.Skonfigurowałem program Link według tutoriala stworzonego przez użytkownika #z0nk31 w dziale "System Link i jego alternatywy>LINK". Problem polega na tym że nie przechodzę pomyślnie weryfikacji ustawień w linku.Załączam screenshoty z ustawieniami linka i Verifying LINK settings testem.
    Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - e08f4191f3963.png
    Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - bdfe254709bd5.png
    Posiadam internet radiowy 6mb/s konsole podłączam bezpośrednio kablem ethernet ,nie posiadam żadnego routera czy w tym tkwi zaistniały problem ?:uncomfortableness:
    Link nie zadziała mi z tym internetem ?:fatigue:
    Proszę specjalistów w tej dziedzinie o pomoc :wink:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Problem LINK (RGH)

    z tego winika ze nie masz upnp włączonego, porty w zaporze systemowej odblokowane? pobierają ci sie okladki/tu? próbowałeś połączenia mostkowego?

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. dudek3083

    dudek3083 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dębno
    Problem z Linkiem

    Okładki i TU pobiera się normalnie ,konsole tak jak pisałem podłączam kablem ethernet ten co idzie bezpośrednio od anteny (Internet radiowy) więc co mi da zmiana w systemie na komputerze jeśli on nie ma z tym połączeniem nic wspólnego możliwe że musiał bym zakupić router albo coś w ustawieniach internetowych konsoli..
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Problem LINK (RGH)

    hmmm zle cie zrozumiałem :p spróbuj ustawić te stale ip na konsoli ale watpie zeby to cos dalo, jak kupisz router to bedziesz miec problem z portami (przynajmniej moi znajomi mają tak z radiówką) i trzeba bedzie dzwonic do usługodawcy z prośbą o odblokowanie portów. Jest tez drugie wyjscie, podpiac xboxa bezposrednio do kompa i zrobic połączenie mostkowe.

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum