1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[Problem] Link, ZTE zxdsl 832.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez nicponies, Październik 13, 2013.

  1. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Siemanko,
    mam problem z podlaczeniem xbox'a z RGH do LINKa.
    Dostawca internetu: NETIA, Dialog
    System na kompie: Win XP
    Połączenie do xboxa jest kablowe, przez modem ZTE zxdsl 832 oraz Switch ASMAX 10/100.

    Chciałbym odblokowac porty, ale nie wiem jak:/
    Czy wymagany jest najnowszy FSD oraz DL?
    POMOŻECIE?

    * HTC DHD *
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    w netii chyba musisz zadzwonić do dostawcy i zapytać czy Ci odblokuje ale nie jestem pewien.
    fsd musisz mieć najnowsze (775) a DL minimum 3.07

    //Edit czy w tym switchu masz dostęp do ustawień z przeglądarki www ?
     
  4. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    mam netie i nie blokują portów wiec nie trzeba dzwonic do isp :)

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  5. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Właśnie próbowałem wejść przez przeglądarkę lecz lipa, wpisuje adres bramy domyslnej i nic

    * HTC DHD *
     
Wczytywanie...

Poleć forum