1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[PROBLEM] LT+ 2.0 a gry AP 2.5.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rayoggy, Czerwiec 8, 2014.

  1. Rayoggy

    Rayoggy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mam problem z nagraniem gry z ap 2.5 na lt+ 2.0. Robię tak jak w tym poradniku: http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-7...d-ixtreme-lite-touch-2-0-a-134487/index9.html i gdy włączam grę jest napisane, że płyta jest nieobslugiwana.

    Wgrywam tę topologię: XGD2.COD-BO.COD-MW2.Halo-Reach.top.data.v1.rar

    Ktoś pomoże?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dijemex

    dijemex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    206
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubaczów
    podaj szczegóły, model nagrywarki, jakie płyty.
     
  4. Rayoggy

    Rayoggy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Verbatim SINGAPORE MK003, IHAS124B.

    Assassin's Creed Brotherhood PL.

    Ale myślę, że model nagrywarki i płyty do komunikatu "Płyta nie jest obsługiwana" nic nie ma :)).
     
  5. dijemex

    dijemex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    206
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubaczów
    jesteś pewny, że nie masz cichej aktualki?
     
  6. Rayoggy

    Rayoggy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Kurczę, nie wiem. Jak to sprawdzić? Ja praktycznie nie grałem w multi, bo nigdy nie kupowałem golda, a jak już grałem to tylko w ramach okresu próbnego.
     
  7. sebeksh

    sebeksh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2011
    Posty:
    161
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nawet na trialu mogłeś złapać.

    Nagraj grę xgd3, jeśli nagrasz poprawnie i nie ruszy to oznacza, że masz cichą.
     
  8. Rayoggy

    Rayoggy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Wszystkie gry XGD2, XGD3 działają.
    Tylko chcę teraz odpalić Assassin'a - tylko, że on posiada to AP 2.5.
    Gdybym miał LT+ 3.0 to tylko trzeba byłoby przepuścić przez abgx'a i można nagrywać?
    Jeśli tak, to szkoda, bo już mam za dużo gier na LT+ 2.0, abym flashował na LT+ 3.0.

    // Ta topologia działa tylko dla gier:

    Call of Duty: Black Ops,

    Call of Duty: Modern Warfare 2,

    Halo: Reach.

    Jak sama nazwa wskazuje, no ale ktoś pisząc poradnik tego nie sprawdził.
     
Wczytywanie...

Poleć forum