1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem LT+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jarek9292, Listopad 24, 2010.

  1. jarek9292

    jarek9292 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    99
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Hej mam dziwny problem jak podłącze napęd do portu sata w pc to pc go wykryje normalnie ale jak chce włączyć jungleflasher to ten się nie uruchomi jest klepsydra i tyle a jak odłączę napęd to wtedy jungleflasher się uruchomi wiecie morze co jest grane? Dodam jeszcze że mam napęd 74850C , używam kontrolera na płycie głównej posiadam windows 7 64bit w napędzie miałem wcześniej ixtreme 1.51 keya nie mam bo konsole odkupiłem
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dragonage360

    dragonage360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Moja rada jest taka, wydaj te 50 zł na tego lt+ i miej 0 problemów ; ]
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    kwestia sterownikow i systemu. zaktualizuj sterowniki sata do najnowszych, a najlepiej zrob to na 32bitowym systemie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum