1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PROBLEM LT3.0 DASH 15574 Niemozna przeprowadzic aktualizacji sterownikow pod kinecta

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez zdzislaw_krecina, Lipiec 21, 2012.

  1. zdzislaw_krecina

    zdzislaw_krecina Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem niemoge przeprowadzic aktualizacji sterownikow pod kinecta konsole kupilem wtakiej oto konfiguracji LT3.0 dash15574 naped Liteon dodam iz aktualizacji niemoge przeprowadzic ani zorginalnej gry ani z kopi niedziala tez Forza4 komunikat plyta nieobslugiwana napoprzedniej konsoli wszystko bylo ok czy to wina najnowhttp://dasha .Prosze o pomoc z gory bardzo dziekuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 360sⓁim

    360sⓁim Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2012
    Posty:
    93
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    krecina z takim pytaniem to do grzeska laty :ambivalence: to moze nie masz lt3.0 tylko 2.0??,dziwne bo kinect po podłączeniu do konsoli automatycznie sie aktualizuje
     
  4. zdzislaw_krecina

    zdzislaw_krecina Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    temat w złym dziale, sorry jestem świeży i pomyliło mi się , proszę o przeniesienie go do właściwego działu albo o informację jak to zrobić. Co do tematu to przeróbka napewno jest lt 3 i dash który napisałem, czekam na jakieś wskazówki kogoś kto się zna, pozdro
     
  5. zdzislaw_krecina

    zdzislaw_krecina Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czytałem na jednej ze stron anglojęzycznych , że dash ten posiada jakiś Dash Bloker, nie wiem za bardzo o co tam chodzi, ale w każdym bądź razie może blokować aktualizacje kinecta + avatary. Dlaczego tak jest i co zrobić aby temu zapobiec to nie wiem i tego chciałbym się od kogoś dowiedzieć ? Drugie pytanie - czy da rady cofnąć na wcześniejszy dashboard ???
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Coś źle czytałeś. Zacznę od końca - nie da się wgrać starego dasha. Forza nie działa bo miałeś widocznie lt+ 2.0 na starej konsoli a żeby gra działała na 3.0 musi mieć dodatkowe patche. Jaki komunikat masz podczas aktualizacji? W każdym razie ściągnij najnowszy dash ze strony ms i wrzuc na pena i z niego zrob aktualizacje.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  7. zdzislaw_krecina

    zdzislaw_krecina Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Być może rzeczywiście coś źle zrozumiałem , ale mniejsza o to. Jeśli chodzi o komunikat to dotyczy on gier które są pod kinecta. Po włożeniu płyty natychmiast pokazuje się komunikat Wymagana aktualizaja (...) po wciśnięciu A wraca do menu. Nie ma znaczenia czy wrzucam oryginalną grę czy kopię. Jak już wspominałem - brakuje również avatarów. Podejrzewam , że został źle wgrany dash, jednak nie jestem pewien ponieważ nie jestem wgłębiony w ten temat.
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  9. zdzislaw_krecina

    zdzislaw_krecina Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za radę, z tym , że nie posiadam oryginalnego firmware w napędzie, a z tego co mi wiadomo jest on potrzebny do wgrywania aktualizacji ?
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    przy tym dashu co aktualnie posiadasz mozesz wgrywac przerobka zostanie
     
    1 osoba to lubi.
  11. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie ten dział
     
Wczytywanie...

Poleć forum