1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem, mieliście tak? Dead Island.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Shade4, Październik 6, 2012.

  1. Shade4

    Shade4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wwa
    Pobrałem grę , i mam tyle plików.

    Jak mam to wypakować i nagrać?

    ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
    ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting

    Dodam , że tylko ten ostatni plik (zaznaczony na czerwono) nie ma opcji "wypakuj" , ma dziwne rozszerzenie i zajmuje ... 3kb :X

    Proszę bardzo o pomoc :/

    @Ostatni post świeżaka :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Problem, mieliście tak? Dead Island.

    Nacisnij na ten z ikonka winrara prawym na myszcze i wypakuj, powinien się wypakowac .iso i .dvd

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Shade4

    Shade4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wwa
    Ale jak to? Wypakowac tylko te pliki , co maja obrazek winrara? Bo moge wypakowac WSZYSTKIE Pliki , tylko nie ten ostatni co zajmuje 3kb
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Problem, mieliście tak? Dead Island.

    Jak nacisniesz na jeden"wypakuj" to automatycznie wszystkie się wypakuja

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  6. PaNxRybA

    PaNxRybA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Orneta
    Ten plik co ma 3kb to plik nfo. Tak jakby informacje o tym jakie pliki pobrałeś. Go nie wypakowujesz tylko otwierasz przy pomocy np. notatnika. Zbędny plik.
     
  7. Shade4

    Shade4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wwa
    Nagrałem już grę , ale... podczas gdy nagrała sie 100% a potem jeszcze raz sie finalizowalo(czy jakos tak) to wstapił taki bład
    ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting

    na Poczatku nr.1 , jak dałem kontynuuj ( czy tam anuluj nie pamietam) to wystapil drugi i tam dalo rade dac tylko anuluj , i gra oczywiscie nie chodzi bo wgl. nie czyta xbox plyty :/ Wiecie moze co sie stalo?

    @Ps.

    Tą nagrywarką wypalałem juz min. Wszystkie AC , fife 13 , sleeping dogs , GOw2/3 i wszystko działało ;/
     
  8. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płyta była wadliwa ;] nagraj jeszcze raz ;] bedzie ok
     
  9. Shade4

    Shade4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wwa
    Nie sa to Verbatimy bo zbyt kasiasty nie jestem , żeby wydawać po 8zl na plyte i nie miec 100% pewnosci czy zadziala , wrzucam jeszcze raz tej firmy i zobaczymy :p
     
  10. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Kolego ;] verbatimy tez czasem się sypią ;p po prostu miałeś pecha ;p daj znać czy przeszło
     
  11. Shade4

    Shade4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wwa
    wystapil tylko blad nr.1 dalem kontynuuj i nagralo sie niby dobrze , lecz xbox jej wgl nie czyta i jest zamiast graj to "otworz napęd" jakby wgl plyty w srodku nei bylo;/ Komputer tez nie czyta plyty , ale jak w imgburnie ja mam to pisze , ze plytka nie jest pusta :s

    Mam ostatnia plyte ;(
     
  12. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Włóż płytę do napędu, otwórz ABGX wybierz opcje burned dvd i spróbuj przeskanować i loga wrzuć tutaj.
     
Wczytywanie...

Poleć forum