1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem Modern Warfare 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zadyma, Grudzień 17, 2011.

  1. zadyma

    zadyma Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam pobrałem tego CoDa CODMW3-2011-X360-EXSite.

    RELEASE: Call.of.Duty.Modern.Warfare.3.2011.XBOX360-P2P
    REGiON: RFEE
    JĘZYK: ENG
    WAGA: 8.14 GB
    KOMPRESJA: .RAR
    ZAWARTOŚĆ UPLOADU: .iSO + .DVD
    ABGX360: XGD3
    z Chomika i płyta nie jest obsługiwana. Miałem ten sam problem z The Run PL ale pobralem Title Update do niego i działa pobierałem tez do Coda ale niestety nie działa nie wiem podał by mi ktoś link do Title Update do tego coda?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xfanx

    xfanx Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miałem podobny problem, gdy nagrałem MW3 na Esperanzie. Spróbuj na Verbatimie.
    Może to wina płyty jak w moim przypadku.
     
  4. zadyma

    zadyma Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wypalam cały czas na Verbatimach

    Pomoże ktooś?
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    podałeś za mało informacji. nie pisz posta pod postem...
     
  6. zadyma

    zadyma Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co mam jeszcze podać? mam LT 2.0 jak coś to piszcie co mam jeszcze podać...
     
  7. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Łączyłeś się z xbl? jeśli tak, to też musisz pobrać TU do coda.
     
  8. zadyma

    zadyma Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przed przeróbka tak wiem właśnie że muszę pobrać ale nie mogę znaleźć TU żeby działał
     
Wczytywanie...

Poleć forum