1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem Modern Warfare 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zadyma, Grudzień 17, 2011.

  1. zadyma

    zadyma Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam pobrałem tego CoDa CODMW3-2011-X360-EXSite.

    RELEASE: Call.of.Duty.Modern.Warfare.3.2011.XBOX360-P2P
    REGiON: RFEE
    JĘZYK: ENG
    WAGA: 8.14 GB
    KOMPRESJA: .RAR
    ZAWARTOŚĆ UPLOADU: .iSO + .DVD
    ABGX360: XGD3
    z Chomika i płyta nie jest obsługiwana. Miałem ten sam problem z The Run PL ale pobralem Title Update do niego i działa pobierałem tez do Coda ale niestety nie działa nie wiem podał by mi ktoś link do Title Update do tego coda?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. xfanx

    xfanx Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miałem podobny problem, gdy nagrałem MW3 na Esperanzie. Spróbuj na Verbatimie.
    Może to wina płyty jak w moim przypadku.
     
  4. zadyma

    zadyma Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wypalam cały czas na Verbatimach

    Pomoże ktooś?
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    podałeś za mało informacji. nie pisz posta pod postem...
     
  6. zadyma

    zadyma Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co mam jeszcze podać? mam LT 2.0 jak coś to piszcie co mam jeszcze podać...
     
  7. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Łączyłeś się z xbl? jeśli tak, to też musisz pobrać TU do coda.
     
  8. zadyma

    zadyma Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przed przeróbka tak wiem właśnie że muszę pobrać ale nie mogę znaleźć TU żeby działał
     

Wczytywanie...

Poleć forum