1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem na grach z dysku

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez sikor1994, Grudzień 4, 2010.

  1. sikor1994

    sikor1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wołomin
    siema, mam problem po zainstalowaniu gier na dysk cos sie psuje i wpadam "za teksture". co to w ogole jest? :O dzieje mi sie tak w mafii i nfs hp
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MałyJan

    MałyJan Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    doczytywanie tekstur :) się dzieje :)
     
  4. sikor1994

    sikor1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wołomin
  5. matys79

    matys79 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sie ma.ja nie moge odtworzyc gry z dysku,wyskakuje "brak plyty w napedzie",moze wie ktos jak to naprawic.to jest moja pierwsza konsola i mam ja dopiero tydzien wiec jestem jeszcze zielony co i jak.
     
  6. konrad767

    konrad767 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    128
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a masz płytę w napędzie?
     
  7. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pomimo tego, że zgrasz grę na dysk, żeby w nią zagrać płyta z tą gra musi być w napędzie.

    Gdy będziesz miał jeszcze jakiś problem zakładaj nowy temat w dziale Dla świeżaków, a nie podpinaj się po czyiś.
     
  8. sikor1994

    sikor1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wołomin
    potrafi mi ktoś pomóc?
     
  9. sikor1994

    sikor1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wołomin
    Format i czyszczenie cache nie pomógł. Jakieś pomysły?
     
  10. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    W innych grach masz to samo?
    Spróbuj na innym dysku, a dysk na innej konsoli
     
  11. sikor1994

    sikor1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wołomin
    nie mam niestety takiej możliwośc, tak jest tak na wielu grach
     
  12. sikor1994

    sikor1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wołomin
    wie ktoś ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum